ΒΕΡΟΙΑ

Επιστροφή στη δράση

Επιστροφή στη δράση
INTIME SPORTS

Οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας επέστρεψαν το απόγευμα της Τετάρτης στις προπονήσεις μετά την άδεια που τους είχε δώσει ο Ράτκο Ντόστανιτς για τις ημέρες του Πάσχα.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας μετά την άδεια που τους είχε δώσει ο Ράτκο Ντόστανιτς για τις ημέρες του Πάσχα. Η προπόνηση έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης με τον Σέρβο τεχνικό να είδε τους Καντιμοίρη, Αμαραντίδη και Τραπ να απουσιάζουνε καθώς πήρανε παραπάνω άδεια και θα επιστρέψουν τις επόμενες μέρες.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Παυλίδης και Σιόντης, λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζαν το τελευταίο διάστημα, ενώ ο Γκιγέρμο συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας του με ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Η αυριανή (24/04) προπόνηση θα γίνει στις 17:00 στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου ενώ για μεθαύριο είναι προγραμματισμένο το πρώτο από τα δύο φιλικά παιχνίδια με τον ΠΑΣ Γιάννενα στα Γιάννενα.

Αύριο εξάλλου θα εκδικαστεί η έφεση που κατέθεσε η ΠΑΕ Βέροια όσον αφορά το θέμα με την αδειοδότηση της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο και πιθανότατα μέχρι το απόγευμα θα γίνει γνωστή και η σχετική απόφαση.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ