ΒΕΡΟΙΑ

Επιστροφή για Μπαλάφα στη Βέροια

Επιστροφή για Μπαλάφα στη Βέροια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σωτήρης Μπαλάφας συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Βέροιας για το ματς του Σαββάτου με τον Πλατανιά με τον 30χρονο άσο να ετοιμάζεται για το φετινό του ντεμπούτο.

Εκ των μεγάλων άτυχων της Βέροιας τη φετινή χρονιά ήταν ο Σωτήρης Μπαλάφας ο οποίος στις 21 Αυγούστου είχε υποστεί ρήξη χόνδρου με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για επτά μήνες. Ο 30χρονος μέσος δούλεψε σκληρά όλο αυτό το διάστημα και πλέον ήρθε η ώρα για το φετινό του ντεμπούτο αφού ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος τον συμπεριέλαβε στην 18άδα του αγώνα με τον Πλατανιά.

Η παρουσία του έμπειρου μέσου φυσικά και ξεχωρίζει στην αποστολή της ομάδας της Ημαθίας στην οποία επέστρεψε και οι Όστοιτς, Λόπεθ ενώ εκτός έμειναν οι Καντιμοίρης, Πούγγουρας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με πρωινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της ομάδας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της "Βασίλισσας" ενόψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης με τον Πλατανιά στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας (19/03/2016, 17:15).

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Ελευθερόπουλος ανακοίνωσε την εξής αποστολή:

Λόπεθ, Βασιλειάδης, Νέτο, Μαλόν, Ραούλ Μπράβο, Γιαννούλης, Όστοιτς, Μαραγκός, Σιόντης, Μπαλάφας, Άρτσε, Μαγιέφσκι, Ανάκογλου, Αμπντούν, Γιουσούφ, Μεληκιώτης, Καϊκούτ και Ναζλίδης".

Να σημειώσουμε ότι εκτός αποστολής έμειναν οι Σιρίλ Καλί, Μπατιόν, Καντιμοίρης, Πούγγουρας, Ετζενγκέλε, Κόλα, Βεργώνης, Γεωργιάδης, Νάστος.

Photo Credits: Action images

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ