ΒΕΡΟΙΑ

Επιστροφή για Αμπντούν στη Βέροια ενόψει ΑΕΚ

Επιστροφή για Αμπντούν στη Βέροια ενόψει ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Γεωργιάδης μπορεί να υπολογίζει και τον Αμπντούν για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ ενώ έχει στην διάθεση του και τον Λόπεθ. Εκτός οι Γιουσούφ, Καλί, Ιμπραϊμ, Όστοιτς.

Ο Τζαμέλ Αμπντούν τέθηκε στην διάθεση του Γιώργου Γεωργιάδη για το ματς της Δευτέρας (28/9) με την ΑΕΚ και πιθανότητα θα βρίσκεται και στο αρχικό σχήμα της ομάδας της Ημαθίας.

Η παρουσία του Αμπντούν και η επιστροφή του Λόπεθ είναι οι δυο αλλαγές σε σχέση με το εκτός έδρας ματς της 4ης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό. Αντίθετα εκτός έμειναν οι Καρακώστας και Ιμπραϊμ αλλά και οι Γιουσούφ, Καλί και Όστοιτς που είχαν χάσει και το ματς στο Αγρίνιο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της "Βασίλισσας του Βορρά" στο Αθλητικό Κέντρο Ταγαροχωρίου, όπου και ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας για τον αυριανό αγώνα εναντίον της ΑΕΚ (28.09.2015, 19:30, Δημοτικό Στάδιο Βέροιας).

Η αποστολή απόψε θα καταλύσει σε ξενοδοχείο και απαρτίζεται από τους εξής 18 ποδοσφαιριστές:

Καντιμοίρης, Λόπεθ, Μαλόν, Νάστος, Μαραγκός, Ετζενγκέλε, Βεργώνης, Σιόντης, Αμπντούν, Μαγέφσκι, Μερεμπασβίλι, Ναζλίδης, Κόλα, Γιαννούλης, Νέτο, Καϊκούτ, Γεωργιάδης, Πούγγουρας".

Εν τω μεταξύ οι ιθύνοντες της Βέροιας περιμένουν αρκετό κόσμο να δώσει το παρών στο γήπεδο, παρά το γεγονός ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Δευτέρα. Αυτό μάλιστα είναι το δεύτερο μεγάλο παιχνίδι για τους γηπεδούχους μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και ένα ακόμη τεστ για την ομάδα της Ημαθίας που έχει δείξει κάποια καλά στοιχεία έως τώρα.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ