ΒΕΡΟΙΑ

Επίσημο: Παίκτης της Βέροιας και ο Σάρπονγκ

Επίσημο: Παίκτης της Βέροιας και ο Σάρπονγκ

Η μεταγραφική ενίσχυση της Βέροιας συνεχίζεται με τον Τζέφρι Σάρπονγκ να ανακοινώνεται επίσημα από την ομάδα της Ημαθίας.

Ακόμα μια προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό της Βέροιας με την ομάδα της Ημαθίας να ανακοινώνει την απόκτηση του 28χρονου Ολλανδού διεθνή Τζέφρι Σάαρπονγκ. Μια σημαντική ενίσχυση για τον σύλλογο της Βέροιας και ένα ακόμα όπλο στα χέρια του Αλέκου Βοσνιάδη.

Μάλιστα οι μεταγραφές για την Βέροια δεν έχουν ολοκληρωθεί και αναμένονται μια-δυο κινήσεις ακόμα στην προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ. Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ ενέταξε στο δυναμικό της ομάδας έναν ακόμη ποδοσφαιριστή.

Πρόκειται για τον Jeffrey Nana Darko Sarpong, όπως είναι το πλήρες όνομά του.

Ο 28χρονος Ολλανδός διεθνής μεσοεπιθετικός (έχει 10 συμμετοχές και ένα γκολ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημαU-21 της Ολλανδίας) υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την «Βασίλισσα του Βορρά».

Ο Jeffrey Sarpong γεννήθηκε στις 03/08/1988 στο Άμστερνταμ (έχει ύψος 1.76).

«Προϊόν» των περίφημων ακαδημιών του Άγιαξ, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ολλανδική ομάδα το 2006. Στον Άγιαξ αγωνίστηκε μέχρι το 2010 (20 συμμετοχές και δύο γκολ), ενώ στη συνέχεια παραχωρήθηκε με υποσχετική στη Ναιμέγκεν.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Ρεάλ Σοσιεδάδ. Στην ισπανική ομάδα αγωνίστηκε από το 2010 έως το 2013. Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς επέστρεψε στην Ολλανδία για λογαριασμό των Μπρέντα και Χέρκουλες. Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του (2015-’16) ήταν η Ουέλινγκτον Φοίνιξ της Αυστραλίας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ