ΒΕΡΟΙΑ

Επίσημο: Παίκτης της Βέροιας και ο Παπαδόπουλος

Επίσημο: Παίκτης της Βέροιας και ο Παπαδόπουλος

Η Βέροια ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Παπαδόπουλο ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Ημαθίας.

Μια ακόμα προσθήκη για την ομάδα της Βέροιας που ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Γιάννη Παπαδόπουλο ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο με την ομάδα της Ημαθίας.

Ο 27χρονος άσος επιστρέφει και πάλι στην Super League μετά από τρία χρόνια καθώς είχε αγωνιστεί στην Πολωνία με την Κρακοβία και στο Ισραήλ.

Ο Παπαδόπουλος έχει ήδη ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Βέροιας και έχει ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα της Ημαθίας υπό τις οδηγίες του Αλέκου Βοσνιάδη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Παπαδόπουλου, ο οποίος υπόγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την «Βασίλισσα του Βορρά».

Ο 27χρονος διεθνής μέσος (έχει μια συμμετοχή στην εθνική Ανδρών, ενώ έχει σημαντική παρουσία στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματαU-19 καιU21), γεννήθηκε στις 09/03/1989 στη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε από τον Ηρακλή.

Οι πολύ καλές επιδόσεις του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης (25 συμμετοχές και 1 γκολ) άνοιξαν την πόρτα του Ολυμπιακού. Στους «ερυθρόλευκους» έμεινε τρία χρόνια (2008-2011), έχοντας 37 συμμετοχές και 1 γκολ.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Ντινάμο Δρέσδης, ενώ το καλοκαίρι του 2013 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αρη (16 συμμετοχές).

Ακολούθησε η πολωνική Κρακοβία, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του Ισραήλ (Χάποελ Μπνέι, Σαχνίν Χάποελ Ακρέ και Χάποελ Κφαρ Σαμπά)".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ