ΒΕΡΟΙΑ

Επιμένει για ενίσχυση

Επιμένει για ενίσχυση
INTIME SPORTS

Ανοιχτό παράθυρο για μία ακόμη μεταγραφή αφήνουν στην ΠΑΕ Βέροια για την απόκτηση ενός ελεύθερου επιθετικού με την προθεσμία να λήγει στις 12 Σεπτεμβρίου.

Στην ΠΑΕ Βέροια αφήνουν ανοιχτό παράθυρο για μία ακόμη μεταγραφή για την απόκτηση ενός ελεύθερου επιθετικού με την προθεσμία να λήγει στις 12 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα πρόκειται για επιθετικό κορυφής, όπως ίσχυε με την περίπτωση του Δημήτρη Παπαδόπουλου, με τους ιθύνοντες της ομάδας να αναζητούν ένα ακόμη "δυνατό" όνομα.

Στην λογική αυτή στις τάξεις της «Βασίλισσας του βορρά» θέλουνε να κλείσουνε με τον καλύτερο τρόπο τις εντυπωσιακές φετινές μεταγραφικές κινήσεις τους μετά και το δύο στα δύο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Μετά το διπλό στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ στην Βέροια έχουν στην διάθεσή τους δέκα μέρες μέχρι το επόμενο παιχνίδι τους. Το εντός έδρας κόντρα στην Κέρκυρα μιας και υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της Εθνικής ομάδας και των δύο παιχνιδιών της για τον προκριματικό όμιλο στον δρόμο για το Euro της Γαλλίας.

Σε αυτό το διάστημα οι "κυανέρυθροι" θα προσπαθήσουνε να βελτιώσουνε τις αδυναμίες τους ώστε να παρουσιαστούν ακόμα πιο έτοιμοι απέναντι στους Φαίακες. Η αποστολή της ομάδας επέστρεψε από το Ηράκλειο το απόγευμα και θα επιστρέψει στις προπονήσεις από αύριο Τετάρτη με προπόνηση στις 18:30 στο αθλητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ