ΒΕΡΟΙΑ

Επιμένει για Αμπντούν

Επιμένει για Αμπντούν

Στην τελική ευθεία βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Βέροιας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου με τον Τζαμέλ Αμντούν να είναι ψηλά στην λίστα. Προ των πυλών ο Στράτος Χιντζίδης.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Βέροιας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου βρίσκεται στην τελική ευθεία με τον Τζαμέλ Αμντούν να είναι ψηλά στην λίστα.

Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός, άλλοτε της Καβάλας και του Ολυμπιακού, ανήκει στη Νότιγχαμ Φόρεστ ενώ στο δεύτερο μισό της περσινής αγωνιστικής περιόδου αγωνίστηκε ως δανεικός στη βελγική Λόκερεν.

Η διοίκηση της Βέροιας έχει προχωρήσει ήδη σε κατάθεση επίσημης πρότασης στον αγγλικό σύλλογο και περιμένει την απάντησή του για να γνωρίζει αν θα προσθέσει στο ρόστερ της τον 29χρονο Αμπντούν.

Οι «κυανέρυθροι» πάντως μετά από την συμφωνία με τον Εμάνουελ Κονέ που θα ενσωματωθεί πιθανότατα με την υπόλοιπη ομάδα στην Ολλανδία, η αποστολή αναχωρεί την Δευτέρα, δεν εξετάζει μόνο τον Αμπτνούν.

Στα υπόψη συνεχίζει να είναι ο Σίλβα Κλέιτον αλλά και ένας λατινοαμερικανός επιθετικού με πολύ καλό βιογραφικό. Παράλληλα προ των πυλών είναι η απόκτηση του 27χρονου αριστερού μπακ Στράτου Χιντζίδη που την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League με τους Ολυμπιακό Βόλου και Αγροτικό Αστέρα.

Κατά τα άλλα παρελθόν από την ομάδα θα αποτελέσουν πολύ σύντομα οι Ισπανοί Χαβιέ Τζινάρ, Νταβίντ Βάσκες και Χοκίν Εσπάρθα με τους οποίους γίνονται οι τελικές επαφές για να λύσουν τα συμβόλαιά τους.

Τέλος στο ρόστερ της Βέροιας θα παραμείνει όπως όλα δείχνουνε για μία ακόμη σεζόν ο Ντάρσι Νέτο, με τον Βραζιλιάνο ακραίο αμυντικό να έχει ενσωματωθεί τις τελευταίες μέρες στην προετοιμασία.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ