ΒΕΡΟΙΑ

Επανέρχεται για τον Αμπντούν

Επανέρχεται για τον Αμπντούν

Στην Βέροια επιμένουν για την απόκτηση του Τζαμέλ Αμπντούν και δεν το βάζουν κάτω παρά την αρχική άρνηση του Αλγερινού μεσοεπιθετικού. Παράλληλα, αναμένουν τις απαντήσεις των Σίλβα Κλέιτον και Κάρλος Κάλβο.

Ο Τζαμέλ Αμπντούν μπορεί να είχε απαντήσει αρνητικά στην πρόταση της Βέροιας ωστόσο η διοίκηση της "Βασίλισσας του Βορρά" δεν το βάζει κάτω για την απόκτηση του Αλγερινού μεσοεπιθετικού.

Συγκεκριμένα η διοίκηση της ΠΑΕ επανέρχεται δυναμικά για την απόκτηση του 29χρονου και ελπίζει ότι αυτή τη φορά θα τον πείσει με σκοπό να βάλει την υπογραφή του.

Αυτός είναι και ο στόχος του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Βέροια, Θόδωρου Καρυπίδη, που θέλει να κάνει μια μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση βλέποντας ότι αυτό μπορεί να συμβεί στην περίπτωση του Αμπτούν.

Την ίδια ώρα στην ομάδα της Ημαθίας συνεχίζουνε να περιμένουνε τις οριστικές απαντήσεις των Σίλβα Κλέιτον και Κάρλος Κάλβο όπου φέρεται να υπάρχει καταρχήν προφορική συμφωνία. Στην περίπτωση του Κλέιτον θα πρέπει να σημειωθεί ότι δείχνει να προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα εκτός Ελλάδας.

Όσον αφορά τον Εμάνουελ Κονέ, υπάρχει μια καθυστέρηση στην άφιξή του λόγω προβλήματος με την βίζα του, το οποίο πιστεύεται πως θα ξεπεραστεί άμεσα. Σχετικά, δε, με τον πρώην μεσοεπιθετικό του Εργοτέλη, Μοχάμεντ Γιουσούφ, αναμένεται να ανακοινωθεί ακόμη και αύριο (28/7) και να γίνει κάτοικος Βέροιας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Τέλος, στο στόχαστρο της ομάδας του Γιώργου Γεωργιάδη βρίσκεται και ένας ακόμη αμυντικός με το φλερτ να αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία συνεχίζεται στο Άρνεμ της Ολλανδίας με τις δύο νίκες στα ισάριθμα φιλικά να έχουνε βοηθήσει από ψυχολογικής πλευράς. Κι όσο για αύριο Τρίτη (28/7, 19:00) υπάρχει το τρίτο φιλικό παιχνίδι με την τούρκικη Σίβασπορ.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ