ΒΕΡΟΙΑ

Ενίσχυση με Αραγονές

Ενίσχυση με Αραγονές

Η διοίκηση της Βέροιας προχώρησε στην απόκτηση του Ιβάν Μαλόν Αραγονές που αφού ήρθε χθες στην πρωτεύουσα της Ημαθίας σήμερα υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Το συμβόλαιό του με την Βέροια υπέγραψε το μεσημέρι ο Ιβάν Μαλόν Αραγονές που αφού ήρθε χθες στην πρωτεύουσα της Ημαθίας ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του. Ο Ισπανός δεξιός οπισθοφύλακας συζήτησε σήμερα τις τελευταίες λεπτομέρειες του μονοετούς διάρκειας συμβολαίου του και αφού δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα ολοκληρώθηκε η απόκτησή του.

«Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του 28χρονου ποδοσφαιριστή Ivan Malon Aragones. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και αφού υπέγραψε το συμβόλαιό του, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Βέροια.

Σήμερα ανοίγει μία νέα σελίδα στην καριέρα μου. Υπόσχομαι στους φιλάθλους της ομάδας ότι θα τιμήσω την φανέλα της "Βασίλισσας του Βορρά" και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό μέσα στο γήπεδο ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας», ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια με τις πρώτες δηλώσεις του Αραγονές.

Ο Αραγονές θα φοράει το Νo 18 και πέρσι ανήκε στην Μιράντες και αγωνίστηκε σε 25 παιχνίδια στην Segunda Division σκοράροντας μάλιστα και 1 γκολ. Ακόμη αγωνίστηκε στις Νουμάνθια, Αλαβές, Ποντενέδρα, Μούρθια, Γκάντια και Ολίβα.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ