ΒΕΡΟΙΑ

Ενάμιση μήνα εκτός ο Κόλα στην Βέροια

Ενάμιση μήνα εκτός ο Κόλα στην Βέροια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Θλάση στον οπίσθιο μηριαίο υπέστη ο Κόλα στο ματς με την Καλλονή και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περισσότερο από ένα μήνα.

Ένα ακόμη μεγάλο πονοκέφαλο θα έχει να αντιμετωπίσει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος από εδώ και πέρα καθώς ο νεαρός τεχνικός για τον ενάμιση μήνα δεν θα έχει στην διάθεση του και τον Κόλα.

Ο επιθετικός της Βέροιας στην αναμέτρηση με την Καλλονή υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον ενάμιση μήνα.

Ο Κόλα θα χάσει πέντε με έξι ματς της ομάδας της Ημαθίας ανάλογα με την εξέλιξη της αποθεραπείας του και η απουσία του ήρθα να προστεθεί σε αυτές των Βεργώνη, Μπαλάφα, Μπατιόν και Αμπντούν. Μάλιστα και οι τέσσερις προαναφερθέντες στην προπόνηση της Τρίτης (9/2) γυμνάστηκαν μόνοι τους.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και κατοχής μπάλας ξεκίνησε η προετοιμασία της "Βασίλισσας" ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ατρόμητο.

Ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Battion και Abdoun, ενώ παράλληλα το πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισαν οι Βεργώνης και Μπαλάφας.

Θλάση οπίσθιου μηριαίου έδειξε η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Rodgers Kola και αναμένεται να μείνει εκτός για 6 εβδομάδες.

Η προετοιμασία συνεχίζεται αύριο με πρωινή προπόνηση (11:30) στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της "Βασίλισσας"".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ