ΒΕΡΟΙΑ

Ελευθερόπουλος: "Ό,τι δεν πήραμε, να το πάρουμε του χρόνου"

Ελευθερόπουλος: "Ό,τι δεν πήραμε, να το πάρουμε του χρόνου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος επαίνεσε την προσπάθεια της Βέροιας και τόνισε ότι ήταν δύσκολο να αντέξει στην πίεση του Παναθηναϊκού.

Στεναχωρημένος από το πως χάθηκε η ισοπαλία, αλλά ικανοποιημένος από την απόδοση της Βέροιας ήταν ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Ο "Ελέ" επεσήμανε ότι η ομάδα του είχε πολλές απουσίες και στοχεύει στο να προετοιμαστεί σωστά για την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στη συνέντευξη Τύπου:

"Η μόνη στεναχώρια μου είναι για την προσπάθεια των παιδιών. Επανήλθαμε στα δικά μας στάνταρ μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά. Κάναμε εξαιρετική προσπάθεια, στεναχωριέμαι που για ακόμη μία φορά δεν πήραμε βαθμούς που θα μπορούσαμε. Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστια ομάδα, με μεγάλη ποιότητα. Ελπίζω αυτά που δεν έχουμε πάρει φέτος, να τα πάρουμε του χρόνου.

Κάνουμε προγραμματισμό για την νέα σεζόν, έχουμε βάλει παιδιά από την Κ-20, δουλεύουμε πολύ και θα αλλάξουμε φιλοσοφία. Όταν σε πιέζει μια μεγάλη ομάδα όπως, σε πάει από την μία μεριά στην άλλη είναι δύσκολο. Δεν είχαμε επιλογές από τον πάγκο, έναν στόπερ ή έναν αμυντικό χαφ. Για θέμα κανόνων στα αποδυτήρια έμειναν στην Βέροια δύο παιδιά.

Είναι πιο σημαντικό για εμένα η νοοτροπία και η πειθαρχία από το αποτέλεσμα. Κατεβήκαμε με 17 άτομα. Ο Παναθηναϊκός περίμενε στο ημικύκλιο, κρατάει ψηλά δύο παίκτες και σε σκοτώνει στην αντεπίθεση. Στο πρώτο μέρος είχαμε την φάση με τον Ανάκογλου, το πρώτο μέρος πήγε εξαιρετικά βάσει του πλάνου που είχαμε".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ