ΒΕΡΟΙΑ

Ελευθερόπουλος: "Να καλύψουμε το χάντικαπ"

Ελευθερόπουλος: "Να καλύψουμε το χάντικαπ"
Βέροια ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δήλωσε ότι είναι μειονέκτημα το γεγονός ότι βρίσκεται μόλις ένα μήνα στη Βέροια. Τι είπε για το 1-1 της ομάδας του με τον Πανιώνιο.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 με τον Πανιώνιο, ο προπονητής της Βέροιας Δημήτρης Ελευθερόπουλος ανέφερε: «Στο πρώτο ημίχρονο επιβληθήκαμε του αντιπάλου. Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και δημιουργήσαμε προϋποθέσεις να προηγηθούμε στο σκορ, κάτι που τελικά καταφέραμε. Ο Πανιώνιος δεν μας απείλησε καθόλου σε αυτό το διάστημα.

Στην επανάληψη ο αντίπαλος ρίσκαρε παίζοντας 4-4-2 αλλά και πάλι την μεγάλη ευκαιρία την είχαμε εμείς με το Ναζλίδη, ένα λεπτό πριν δεχθούμε το γκολ της ισοφάρισης. Στην συνέχεια έγινε το 1-1 και θα μπορούσε να έρθει οποιοδήποτε αποτέλεσμα από εκεί και πέρα. Ο Πανιώνιος είναι πολύ δουλεμένη ομάδα, έχει τον ίδιο προπονητή για πολύ καιρό. Εμείς είμαστε μόνο ένα μήνα μαζί και θα πρέπει να καλύψουμε αυτό το χάντικαπ».

Για την αλλαγή προς το χειρότερο της εικόνας της ομάδας του στο β’ ημίχρονο: «Ο Πανιώνιος ρίσκαρε στο δεύτερο μέρος και αυτό μας δυσκόλεψε. Εμείς μετά το 70’ κουραστήκαμε. Θέλαμε να βάλουμε έναν ακόμη παίκτη στα χαφ στο 1-0 αλλά δεν προλάβαμε».

Για το πρόβλημα που υπάρχει στο σκοράρισμα και για τη μη χρησιμοποίηση του Μάνου: «Το επίπεδο στην κατηγορία είναι πολύ υψηλό και η κατηγορία είναι δύσκολη. Σίγουρα έχουμε νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες όπως ο Μάνος και ο Μελικιώτης. Εγώ επιλέγω την 18αδα κάθε αγώνα με βάση αυτό που βλέπω στις προπονήσεις. Όλοι οι παίκτες δουλεύουν στις προπονήσεις, προσπαθούν να βελτιώνονται και είμαι ευχαριστημένος από αυτό που δείχνουν».

Για το αν περιμένει κάποια επιστροφή ποδοσφαιριστή του στο ερχόμενο ματς με τον Ολυμπιακό: «Δεν πιστεύω πως θα προλάβει να επιστρέψει κάποιος παίκτης. Ο Αμπντούν μπορεί να αποθεραπεύτηκε αλλά σήμερα το πρωί ένοιωσε και πάλι κάποια ενόχληση. Η φιλοσοφία μου είναι ότι ένας παίκτης που προέρχεται από τραυματισμό θα πρέπει να δουλέψει σε φουλ ρυθμούς για δυο εβδομάδες πριν επιστρέψει στην αποστολή».

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ