ΒΕΡΟΙΑ

Εκτός μάχης ο Καϊκούτ στην Βέροια

Εκτός μάχης ο Καϊκούτ στην Βέροια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σάσα Καϊκούτ προστέθηκε στα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ενόψει του αγώνα της Βέροιας με τον Ατρόμητο.

Ένα ακόμη πρόβλημα έχει να αντιμετωπίσει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στην Βέροια ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο το Σάββατο (13/2) στο Περιστέρι.

Ο νεαρός τεχνικός είδε τον Σάσα Καϊκούτ να παραπονιέται για ενοχλήσεις στο γόνατο και μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι δεν θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίας του στην αναμέτρηση του Σαββάτου.

Η απουσία του Καϊκούτ ήρθε να προστεθεί σε αυτές των Μπατόν, Αμπντούν, Βεργώνη και Μπαλάφα που επίσης δεν υπολογίζονται.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με πρωινή προπόνηση στο Προπονητικό Κέντρο συνέχιστηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της "Βασίλισσας" ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ατρόμητο. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και στημένων φάσεων.

Ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Μπατιόν και Αμπντούν ενώ παράλληλα το πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισαν οι Βεργώνης και Μπαλάφας. O Σάσα Καϊκούτ ταλαιπωρείται από ένα χτύπημα στο γόνατο και τέθηκε νοκ-άουτ από την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Η προετοιμασία της "Βασίλισσας" ολοκληρώνεται αύριο με πρωινή προπόνηση (11:00) στο Προπονητικό Κέντρο της Π.Α.Ε."

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ