ΒΕΡΟΙΑ

Εξετάζουν στην Βέροια τον νεαρό Χρανιώτη

Εξετάζουν στην Βέροια τον νεαρό Χρανιώτη

Η παραμονή εξασφαλίστηκε στο παρά πέντε και πλέον στην Βέροια έχουν βάλει μπροστά το σχέδιο ενίσχυσης για τη νέα περίοδο. Μέσα στη μεταγραφική λίστα είναι και λύσεις επένδυσης όπως ο 20χρονος τερματοφύλακας Χρήστος Χρανιώτης της ΑΕ Σπάρτης, ομάδας του Δ. Γιαννακόπουλου!

Την περίπτωση του νεαρού ταλαντούχου τερματοφύλακα της ΑΕ Σπάρτης, Χρήστο Χρανιώτη, εξετάζουν στην Βέροια προκειμένου να πλαισιώσουν την ομάδα τερματοφυλάκων με νέο "αίμα", ενόψει της νέας σεζόν, προσδοκώντας στην συγκεκριμένη περίπτωση να βγει ένα ταλέντο που θα μπορέσουν σε βάθος χρόνου να βγάλουν επιπλέον χρήματα..

Πρόκειται για τον 20χρονο Χρανιώτη (αριστερά στη φωτό) που φέτος αγωνίστηκε με τα χρώματα της ΑΕ Σπάρτης και με τις εμφανίσεις του κατάφερε να βάλει το όνομα του στα μπλοκάκια των σκάουτερ ομάδων Superleague. Μια από αυτές, η Βέροια, έχει ξεκινήσει να εξετάζει την περίπτωση του νεαρού γκολκίπερ.

Αξίζει να σημειώσουμε εδώ, πως στην ΑΕ Σπάρτη που ανήκει ο Χρανιώτης, έχει εμπλακεί στα διοικητικά ο μεγαλομέτοχος του μπασκετικού Παναθηναϊκού, Δημητρης Γιαννακόπουλος, καθώς όπως ο ίδιος έκανε γνωστό μέσα από συνεντεύξεις του, δεν θα μπορούσε να μην βοηθήσει την ομάδα της πατρίδας του. (φωτό report24.gr)

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ