ΒΕΡΟΙΑ

Δυσαρέσκεια για Αμπντούν

Δυσαρέσκεια για Αμπντούν
Αμπντούν

Δυσαρέσκεια υπάρχει στη Βέροια για τον Τζαμέλ Αμπντούν και όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του Αλγερινού εξτρέμ στη Βέροια, αν και αποκτήθηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Δυσοίωνο είναι το μέλλον του Τζαμέλ Αμπντούν στη Βέροια και σύμφωνα με τη "Live Sport" ο 29χρονος ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι είναι στον... αέρα και υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια από την ομάδα προς το πρόσωπό του. Ο λόγος είναι η συμπεριφορά του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την στιγμή που έγινε αλλαγή από τον Γιώργο Γεωργιάδη.

Ο Αμπντούν αντικαταστάθηκε στο 75’ και κατά την αποχώρηση του είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με τον 42χρονο τεχνικό και υπήρξε συνέχεια και στα αποδυτήρια βάσει του συγκεκριμένου ρεπορτάζ. Η διοίκηση της ομάδας έχει ενημερωθεί για όσα συνέβησαν και ο παίκτης έχει κληθεί σε απολογία.

Επίσης, δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι και από την απόδοση του, καθώς αποκτήθηκε για να γίνει ο ηγέτης και δεν έχει κάνει την διαφορά, όπως θα περίμεναν άπαντες. Χθες (2/11), δεν ακολούθησε το πρόγραμμα των συμπαικτών του, καθώς δέχθηκε ένα χτύπημα στο ματς και ακολούθησε ατομικό.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ