ΒΕΡΟΙΑ

Διάψευση για τις αποχωρήσεις

Διάψευση για τις αποχωρήσεις
Γαϊτάνος INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Βέροια με ανακοίνωση της διέψευσε δημοσιεύματα που θέλουν να αποχωρούν παίκτες στο τέλος της σεζόν.

"Μετά από δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για αποχωρήσεις, αλλά και για μετεγγραφές, ποδοσφαιριστών από και προς την ομάδα μας, η Π.Α.Ε. Βέροια τονίζει ότι δεν υφίσταται κανένα τέτοιο ζήτημα", αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση και συνεχίζει:

"Ο απολογισμός της χρονιάς και η αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού, θα πραγματοποιηθεί μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, όταν υπό νέο τεχνικό επιτελείο θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν.

Μέχρι τότε η ομάδα είναι και θα παραμείνει προσηλωμένη στον στόχο τηςγια την παραμονή στηSuperleagueκαι τη μέγιστη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή".

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου για την προπόνηση:

"Ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση της Δευτέρας για τους ποδοσφαιριστές της "Βασίλισσας".Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, παιχνίδια κατοχής μπάλας με στόχο την φυσική κατάσταση και μετά εκπαιδευτικό δίτερμα και αποθεραπεία.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Κενάν Μπαργκάν και ο Darcy Dolce Neto (πρόβλημα στον προσαγωγό). Δεν προπονήθηκε ο Ανδρέας Τάτος ο οποίος εξασφάλισε ειδική άδεια.Η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στοαθλητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου στις 11.00 το πρωί".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ