ΒΕΡΟΙΑ

Ατομικό πρόγραμμα για Μαραγκό και Νάστο

Ατομικό πρόγραμμα για Μαραγκό και Νάστο
Μαραγκός, Βέροια INTIME SPORTS

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Βέροιας για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Στέλιος Μαραγκός λόγω ίωσης που τον ταλαιπωρεί, αλλά αύριο θα είναι απολύτως εντάξει.

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Βέροιας για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τον αγώνα με τον Ηρακλή στην πρωτεύουσα της Ημαθίας για την 11η αγωνιστική της Super League.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Στέλιος Μαραγκός λόγω ίωσης που τον ταλαιπωρεί, όμως από αύριο αναμένεται να ενταχθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Ατομικό και για τον Βαγγέλη Νάστο, ο οποίος συνεχιζει την αποθεραπεία, ανεβάζοντας όμως καθημερινά ρυθμούς. Αύριο (18/11), αναμένονται και οι διεθνείς Γιαννούλης και Πούγγουρας.

Τέλος, σε σχολεία της Βέροιας θα βρεθούν την Τετάρτη και την Πέμπτη ποδοσφαιριστές της "Βασίλισσας του Βορρά" για να τους γνωρίσουν οι μαθητές, να μοιράσουν αυτόγραφα, αλλά και εισιτήρια για τον επερχόμενο αγώνα με τον Ηρακλή.

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια

"Από την ΠΑΕ Βέροια ανακοινώνεται ότι ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ηρακλη (Δευτέρα 23/11/2015, ώρα 19:30, Δημοτικό Στάδιο Βέροιας). Για την έκδοση εισιτηρίων είναι υποχρεωτικός ο αριθμός ΑΜΚΑ. Οι τιμές ανά θύρα είναι οι εξής:

· ΘΥΡΕΣ 1,6: 10€

· ΘΥΡΕΣ 2,4: 15€

· ΘΥΡΑ 5: 10€ (ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ)

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΑΠΟ:

· Τα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Βέροιας (ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 10:00 - 18:00)

· Την ιστοσελίδα viva.gr - με ένα κλικ ΕΔΩ

· Στα παρακάτω σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα:

1. PUBLIC: Δυνατότητα αγοράς & εξόφλησης εισιτηρίων Βέροια - Ηρακλής

2. ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ: Δυνατότητα αγοράς & εξόφλησης εισιτηρίων Βέροια - Ηρακλής

3. SEVEN SPOTS: Δυνατότητα αγοράς & εξόφλησης εισιτηρίων Βέροια - Ηρακλής

4. IANOS: Δυνατότητα αγοράς & εξόφλησης εισιτηρίων Βέροια - Ηρακλής

5. RELOAD: Δυνατότητα αγοράς & εξόφλησης εισιτηρίων Βέροια - Ηρακλής

6. MEDIA MARKT: Δυνατότητα αγοράς & εξόφλησης εισιτηρίων Βέροια - Ηρακλής

Η ΠΑΕ Βέροια ενημερώνει ότι βάσει του νέου αθλητικού νόμου ο οποίος είναι σε εφαρμογή από 01/09/2015 ισχύουν τα παρακάτω:

• Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την έκδοσή τους απαιτείται ο αριθμός ΑΜΚΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε κάθε ΑΜΚΑ αντιστοιχεί 1 εισιτήριο.

• Τα εισιτήρια (διαρκείας ή μη) είναι ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται.

Παιδιά έως 12 χρονών εισέρχονται δωρεάν (χωρίς τη δέσμευση θέσης) με την επίδειξη πιστοποιητικού γεννήσεως ή αντίστοιχου επίσημου εγγράφου.

Για τα παιδιά που έχουν συμπληρώσει το 12 έτος εκδίδεται κανονικό εισιτήριο και είναι επίσης ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο αριθμός ΑΜΚΑ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ