ΒΕΡΟΙΑ

Αποχή παικτών στη Βέροια

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΕΡΟΙΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ (Eurokinissi Sports)
Βέροια EUROKINISSI SPORTS

Η Super League βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή, η Βέροια παίζει τα τελευταία της χαρτιά για παραμονή, αλλά την Τρίτη (21/3) οι παίκτες αποφάσισαν να μην προπονηθούν λόγω οφειλών.

Καθηλωμένη στην τελευταία θέση της Super League βρίσκεται η Βέροια. Η ομάδα της Ημαθίας προέρχεται από το πολύ σημαντικό τρίποντο (4-0) σε βάρος της Κέρκυρας, αλλά παραμένει ουραγός ύστερα από 25 αγωνιστικές.

Και ενώ το πρωτάθλημα βρίσκεται σε αυτή την κρίσιμη καμπή (απομένουν πέντε αγωνιστικές), την Τρίτη (21/3) οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Ημαθίας δεν έκαναν προπόνηση, αφού προτίμησαν να απέχουν από αυτή. Τα οικονομικά προβλήματα παραμένουν στη "Βασίλισσα του Βορρά" και για αυτό προτιμήθηκε να μην γίνει το πρόγραμμα της ημέρας, ως μέτρο πίεσης.

Το μόνο θετικό είναι ότι ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, ενώ το Σάββατο (1/4) είναι προγραμματισμένη η σπουδαία αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, που ενδέχεται να κρίνει παραμονή. Μένει να φανεί εάν διευθετηθούν οι εκκρεμότητες που υπάρχουν και αν την Τετάρτη (22/3) οι παίκτες επιστρέψουν στο γήπεδο.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ