ΒΕΡΟΙΑ

Αποθεραπεία και ατομικό για τρεις στην Βέροια

Αποθεραπεία και ατομικό για τρεις στην Βέροια

Η επόμενη του φιλικού της Βέροιας κόντρα στην Κέρκυρα περιελάμβανε ξεκούραση το πρωί για τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Γεωργιάδη και αποθεραπεία το απόγευμα.

Η Βέροια επικράτησε σε φιλικό της Κέρκυρας την Κυριακή με 2-1 με τον Γιώργο Γεωργιάδη να μένει ικανοποιημένος απ' όσα είδε. Την επόμενη, την Δευτέρα το πρωί, ο νεαρός τεχνικός έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του ενώ το απόγευμα το πρόγραμμα περιελάμβανε κανονικά προπόνηση για όλους.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ξεκούραση είχαν το πρωί της Δευτέρας οι κυανέρυθροι, μετά τη χθεσινή φιλική νίκη με 2-1 επί της Κέρκυρας. Η προετοιμασία της "Βασίλισσας του Βορρά" συνεχίστηκε το απόγευμα με προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο Ταγαροχωρίου. Στο πρόγραμμα προπονήσεων έχουν ενταχθεί κανονικά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας που ανεβάζουν συνεχώς ταχύτητα.

Σε ό,τι αφορά το ιατρικό δελτίο, ο Τσουμάνης κάνει αποθεραπεία λόγω οιδήματος στο γόνατο. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς εντός της εβδομάδας. Πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Jonathan López με διάταση οπίσθιου χιαστού, ενώ ατομικό πρόγραμμα συνεχίζει ο Cyril Kali.

Για αύριο Τρίτη είναι προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο Ταγαροχωρίου".

Φιλικό με τον ΠΑΟΚ

Εν τω μεταξύ όπως έγινε γνωστό η Βέροια έκλεισε φιλικό με τον ΠΑΟΚ το οποίο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 14/8. Η ανακοίνωση ανέφερε: "Στα πλαίσια της προετοιμασίας για την έναρξη του πρωταθλήματος, η "Βασίλισσα" θα αντιμετωπίσει τoν Π.Α.Ο.Κ. την Παρασκευή 14/08 και ώρα 20.00, στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10€. Ισχύει η δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 12 ετών".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ