ΒΕΡΟΙΑ

Αποφασίζουν για Χαρούζα στη Βέροια

Αποφασίζουν για Χαρούζα στη Βέροια
Βέροια, προπόνηση INTIME SPORTS

Ποιος είναι ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός, Γιαν Χαρούζα, που δοκιμάζεται στη Βέροια. Αναμονή για Κλέιτον και Κονέ στην ομάδα της Ημαθίας, παραμένει εκτός προπονήσεων ο Σιρίλ Καλί.

Ο ποδοσφαιριστής που συμμετέχει στις προπονήσεις της Βέροιας είναι ο Γιαν Χαρούζα. Ο Τσέχος αμυντικός, ο οποίος κατά το περασμένο εξάμηνο αγωνίστηκε στον Πανελευσινιακό, που εξασφάλισε την άνοδο στη Football League.

Ο 28χρονος στόπερ (είναι γεννημένος στις 6 Νοεμβρίοπυ 1987) έχει ύψος 1.90 και το αν αποκτηθεί από την ομάδα της Ημαθίας θα ξεκαθαρίσει οριστικά την επόμενη εβδομάδα. Ο Χαρούζα έχει περάσει στο παρελθόν από FC MAS Taborsko (Τσεχία), Zenit Caslav (Τσεχία), Mladá Boleslav (Τσεχία), Most (Τσεχία) και Bad Goisern (Αυστρία).

Την ίδια ώρα, οι ιθύνοντες της ''Βασίλισσας του Βορρά'' περιμένουν την απάντηση στην πρόταση που κατέθεσαν στον Σίλβα Κλέιτον, ο οποίος στην παρούσα φάση δεν έχει απαντήσει. Δεδομένο είναι το ενδιαφέρον των ''κυανέρυθρων'' και για τον Εμάνουελ Κονέ, τον Ιβοριανό χαφ που πέρασε από τον Λεβαδειακό.

Το βέβαιο είναι ότι η Βέροια ''καίγεται'' να ενισχυθεί από τη μέση και μπροστά μετά τη φυγή των Καλτσά, Κάμπορα, Ντουμίτρου και Κάμπορα.

* Ολοκληρώθηκε η προπόνηση των ποδοσφαιριστών της Βέροιας το Σάββατο (11/7). Το πρόγραμμα περιελάμβανε βελτίωση φυσικής κατάστασης και μυική ενδυνάμωση. Ατομικό πρόγραμμα συνεχίζει να ακολουθεί ο Σιρίλ Καλί. Την Κυριακή οι παίκτες έχουν ρεπό, ενώ από τη Δευτέρα ξεκινούν πάλι διπλές προπονήσεις.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ