ΒΕΡΟΙΑ

Από Δευτέρα με Ίβιτς η Βέροια

Από Δευτέρα με Ίβιτς η Βέροια

Ο Βλάνταν Ίβιτς θα είναι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις από την Δευτέρα (25/5) ο νέος τεχνικός της Βέροιας με την διοίκησή της να ήρθε σε συμφωνία με τους Αλέξανδρο Βεργώνη και Μπάμπη Παυλίδη στην ανανέωση των συμβολαίων τους.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Βλάνταν Ίβιτς θα είναι από την Δευτέρα (25/5) ο νέος τεχνικός της Βέροιας με την διοίκησή της να ήρθε σε συμφωνία με τους Αλέξανδρο Βεργώνη και Μπάμπη Παυλίδη στην ανανέωση των συμβολαίων τους.

Το όνομα του Σέρβου τεχνικού της Κ20 του ΠΑΟΚ στην φετινή αγωνιστική περίοδο έχει ακουστεί εδώ και καιρό και παρά την φημολογία περί επιστροφής του μέχρι προ ημερών τεχνικού του Παναιτωλικού και πρώην της «Βασίλισσας του βορρά» Μάκη Χάβου δεν υπήρξε κάποια αλλαγή δεδομένων.

Ο Ίβιτς μετά την πετυχημένη παρουσία του στην Κ20 του ΠΑΟΚ φέρεται να έδωσε τα χέρια με τον νέο τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Βέροια Ζήση Βρύζα αποδεχόμενος την πρόταση που του έγινε από την διοίκηση της ΠΑΕ και θα αναλάβει να χτίσει μια ομάδα με υψηλούς στόχους για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Το μόνο που απομένει είναι ο Σέρβος τεχνικός να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Κ20 του ΠΑΟΚ ώστε να αναλάβει και επίσημα τα ηνία των «κυανέρυθρων».

Εν τω μεταξύ δύο ακόμη ποδοσφαιριστές που τα συμβόλαιά τους λήγουν το καλοκαίρι οι Αλέξανδρος Βεργώνης και Μπάμπης Παυλίδης ανανέωσαν την συνεργασία τους με την Βέροια για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Πρόκειται για τον εκ των αρχηγών της ομάδας και έναν ταλαντούχο που συμφώνησαν σε όλα με τον Βρύζα μετά τους Σιρίλ Καλί και Μπράνκο Όστοϊτς και απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ