ΒΕΡΟΙΑ

Απέκτησε τον Πούγγουρα από τον ΠΑΟΚ η Βέροια

Απέκτησε τον Πούγγουρα από τον ΠΑΟΚ η Βέροια

Ακόμα μια προσθήκη για την ομάδα της Ημαθίας στην οποία θα αγωνίζεται πλέον και ο Αχιλλέας Πούγγουρας προερχόμενος από τον ΠΑΟΚ.

Στην 17η μεταγραφή της προχώρησε η Βέροια καθώς απέκτησε δανεικό για έναν χρόνο από τον ΠΑΟΚ και τον Αχιλλέα Πούγγουρα ο οποίος θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας της Ημαθίας.

Ο 20χρονος αμυντικός θα αγωνιστεί για τη σεζόν 2015-16 στην Βέροια η οποία και ανακοίνωσε την απόκτηση του με την κάτωθι ανακοίνωση:

"Στη Βέροια θα αγωνίζεται τη φετινή σεζόν ο Αχιλλέας Πούγγουρας. Ο 20χρονος αμυντικός ανήκει στον ΠΑΟΚ από τον οποίο έρχεται στην ομάδα μας ως δανεικός για έναν χρόνο".

Στην προσπάθεια αποφόρτισης του ρόστερ στην Βέροια προχώρησαν σε δανεισμό του Μάνου και αποδέσμευση του Ντόγου. Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν από αύριο στην «Βασίλισσα του βορρά» θα προχωρήσουνε σε απόκτηση κάποιου ελεύθερου ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Μάνος δόθηκε δανεικός στον Εργοτέλη ώστε να πάρει παιχνίδια αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Football League ενώ ο Στέφανος Ντόγος έμεινε ελεύθερος με τον όρο να μετακομίσει και αυτός σε ομάδας τηςFootballLeague.

Στο ρόστερ της Βέροιας παρέμεινε τελικά ο Μεξικανός Πέδρο Άρτσε, που ήταν αρνητικός να δοθεί δανεικός, όπως και ο Ρομπέρτο Μπατιόν αν και του έγινε κρούση για να λύσει το συμβόλαιό του.

Ο Αργεντινός μέσος θα φανεί κατά πόσο θα πάρει χρόνο συμμετοχής αφού φαίνεται να μην υπολογίζεται από το τεχνικό τιμ.Κάτι ανάλογο φαίνεται να ισχύει και με τον Βραζιλιάνο αμυντικό Ντάρσι Νέτο παρότι συμμετείχε στην προετοιμασία.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ