ΒΕΡΟΙΑ

Απειλείται με υποβιβασμό η Βέροια

Απειλείται με υποβιβασμό η Βέροια
Βέροια ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΕΕΑ δεν έδωσε άδεια μεταβίβασης μετοχών στον Κώστα Παπαδόπουλο της Βέροιας, η οποία απειλείται με υποβιβασμό από μία κατηγορία έως και αποβολή από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Σοβαρό πρόβλημα προκύπτει με την ΠΑΕ Βέροια. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν της χορήγησε άδεια, καθώς εντόπισε πρόβλημα στη μεταβίβαση των μετοχών από τον Θόδωρο Καρυπίδη στον Κώστα Παπαδόπουλο. Η επιτροπή θα στείλει πόρισμα στην ΕΠΟ και ακολούθως η υπόθεση θα πάει στην πειθαρχική επιτροπή της Super League.

Το παράπτωμα χαρακτηρίζεται βαρύ και αφού η Βέροια κληθεί σε απολογία, τότε βάσει νόμου και πειθαρχικού κώδικα κινδυνεύει με υποβιβασμό από μία κατηγορία έως και αποβολή από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Πάντως η ομάδα της Ημαθίας θα δώσει τον αγώνα της Κυριακής (11/9, 20.30) με τον Ολυμπιακό και εφόσον στην πορεία απολογηθεί και υποβιβαστεί, το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί με 15 ομάδες. Αυτό γιατί η Super League θα έχει ξεκινήσει. Έτσι, τα Τρίκαλα που διεκδικούν άνοδο δεν θα μπορέσουν να πάρουν τη θέση της Βέροιας.

Δείτε τι αναφέρει ο πειθαρχικός κώδικας:

Απειλείται με υποβιβασμό η Βέροια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Action Images

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ