ΒΕΡΟΙΑ

Ανατροπή δεδομένων με Βέροια

Ανατροπή δεδομένων με Βέροια
Βέροια ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Βέροια κατέθεσε επιπλέον στοιχεία στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και όπως όλα δείχνουν θα πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής και δεν κινδυνεύει πλέον με υποβιβασμό η άλλη τιμωρία.

Ανατροπή δεδομένων για την Βέροια και την υπόθεση με τη μη έκδοσης πιστοποιητικού συμμετοχής από πλευράς της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Συγκεκριμένα ο δικηγόρος της "βασίλισσας" Αργύρης Λίβας παρουσίασε στην ΕΕΑ οικονομικά στοιχεία του Κώστα Παπαδόπουλου και η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού φέρεται να ενέκρινε την μεταβίβαση του 93,53% των μετοχών από τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Ανακοίνωση δεν έχει βγει ακόμα από την ΕΕΑ η οποία την προηγούμενη εβδομάδα είχε αποφασίσει να μην εκδώσει πιστοποιητικό συμμετοχής στην Βέροια. Τα δεδομένα όμως άλλαξαν τώρα και πλέον η ομάδα της Ημαθίας δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό ή άλλη τιμωρία.

Το μόνο που απομένει είναι να επιβεβαιωθεί η είδηση με ανακοίνωση από ΕΕΑ που είναι πιθανόν να εκδωθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Το σχετικό δελτίο τύπου της ΕΕΑ αναφέρει:

" ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ (εξ αναβολής)
Παπαδόπουλος Κων/νος 93,53%

1. ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ (ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ)

2. Διαπιστώθηκε παράβαση υποχρέωσης του ν.2725/99 άρθρο 69 περί προηγούμενης άδειας από την Επιτροπή για τη μεταβίβαση των μετοχών.

3. Σύμφωνα με το άρθρο 77 παρ.7 η Επιτροπή τάσσει σύντομη προθεσμία 5 ημερών στην ως άνω ΠΑΕ για την άρση της ανωτέρω παράβασης. Ταυτόχρονα εντός του ιδίου χρόνου καλείται σε ακρόαση στη συνεδρίαση της Πέμπτης 22-09-16 για την επιβολή ή μη προστίμου, σύμφωνα με το άρθρο 77 παρ.6".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ