ΒΕΡΟΙΑ

Ανατροπή δεδομένων με Γεωργιάδη, συνεχίζει μέχρι νεωτέρας

Ανατροπή δεδομένων με Γεωργιάδη, συνεχίζει μέχρι νεωτέρας
Καρυπίδης, Γεωργιάδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ενώ όλα έδειχναν το βράδυ της Κυριακής (6/12) πως ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε αποφασίσει να απομακρύνει τον Γιώργο Γεωργιάδη από την τεχνική ηγεσία της Βέροιας, τα δεδομένα ανατράπηκαν και ο Καβαλιώτης μένει μέχρι νεωτέρας.

Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, το κλίμα είχε βαρύνει πολύ για τον Γιώργο Γεωργιάδη στη Βέροια. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης, φερόταν αποφασισμένος να λύσει τη συνεργασία με τον Καβαλιώτη προπονητή. Άλλωστε είχε συνάντηση μαζί του και το βράδυ της Κυριακής (6/12) και το μεσημέρι της Δευτέρας (7/12).

Παρών και ο Ζήσης Βρύζας. Οι τρεις άνδρες είχαν πολύωρη επαφή και ύστερα από αμοιβαίες εξηγήσεις αποφασίστηκε να παραμείνει ο Γεωργιάδης, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας. Σημειώνεται ότι ο 43χρονος τεχνικός πήγε το πρωί της Δευτέρας (7/12) στην προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου αλλά παρέμεινε στο γραφείο του, με τον βοηθό του Νίκο Ουσταμπασίδη να πραγματοποιεί το πρόγραμμα.

Στη διάρκεια της σημερινής συνάντησης οι τρεις άνδρες - Καρυπίδης, Βρύζας και Γεωργιάδης - συζήτησαν τα αίτια της κακής πορείας των «κυανέρυθρων» τον τελευταίο καιρό και αναλύθηκαν διεξοδικά όλα τα ζητήματα που αφορούν την ομάδα της Ημαθίας.

Στο πέρας της συνάντησης αποφασίστηκε να στηριχθεί το πλάνο που ξεκίνησε από το περασμένο καλοκαίρι, με τον Καβαλιώτη τεχνικό να παραμένει στην άκρη του πάγκου της «Βασίλισσας του βορρά». Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως τα επόμενα αποτελέσματα δεν θα αποτελέσουν κριτήριο. Κι αυτό γιατί αν δεν υπάρξει βελτίωση στην απόδοση της ομάδας τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Επίσης αναμένεται να γίνουν ατομικές συζητήσεις με ποδοσφαιριστές της ομάδας, με σκοπό να αναλυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και που δεν τους επιτρέπουν να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ