ΒΕΡΟΙΑ

Αναμένει για Μιλιάζες

Αναμένει για Μιλιάζες
INTIME SPORTS

Ο Κάρλος Μιλιάζες παραμένει στα υπόψη της Βέροιας ενώ ψηλά στην λίστα βρίσκεται και το όνομα του Κάρλος Κάλβο που την τελευταία διετία ήταν στο ρόστερ τηςSkodaΞάνθης.

Στα υπόψη της Βέροιας παραμένει ο Κάρλος Μιλιάζες ενώ ψηλά στην λίστα βρίσκεται και το όνομα του Κάρλος Κάλβο που την τελευταία διετία ήταν στο ρόστερ τηςSkodaΞάνθης.

Στις τάξεις της «Βασίλισσας του βορρά» αν και συνεχίζουνε να περιμένουνε την τελική απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ βάσει της οποίας θα ξεκαθαρίσει η κατηγορία συμμετοχής της νέας αγωνιστικής περιόδου δεν σταματούνε να κινούνται μεταγραφικά.

Εκτός από τις περιπτώσεις των Τζόναθαν Λόπεζ, Νίκου Τσουμάνη, Γκιόργκι Μερεμπασβίλι, Εμάνουελ Κονέ και Βαγγέλη Μάντζιου ότι βρίσκονται μια ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής τους σε καλό δρόμο είναι και άλλες δύο ποδοσφαιριστές.Ο λόγος για τον 34χρονο Πορτογάλο αριστερό μπακ Κάρλος Μιλιάζες του Λεβαδειακού και του πρώην 30χρονου Ισπανού μέσου τηςSkodaΞάνθης Κάρλος Κάλβο .

Κριτήριο στην περίπτωση του Μιλιάζες το τι μέλλει γενέσθαι με τον Λεβαδειακό αφού έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο που όμως δεν θα έχει ισχύ αν υποβιβαστεί στη Football League. Μάλιστα αν αποκτηθεί πιθανότατα δεν θα προχωρήσει η περίπτωση του Τσουμάνη αφού αμφότεροι αγωνίζονται στην ίδια θέση.Κι όσο για τον Κάλβο που μετά από δύο χρόνια παρουσίας του στηνSkodaΞάνθη στο παρελθόν είχε αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Αλμέρια, Χέρκουλες και Ουντινέζε.

Μάλιστα στην ομάδα της Ξάνθης ο Κάλβο στην πρώτη του χρονιά είχε 29 συμμετοχές και 4 γκολ, ενώ αυτή που ολοκληρώθηκε ήταν παροπλισμένος.Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα της Βέροιας έκλεισε τα τέσσερα πρώτα της φιλικά παιχνίδια στην φετινή της προετοιμασία.

Τα τρία πρώτα θα διεξαχθούνε στην Ολλανδία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας από τις 19 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου με ΑΝΤΟ Ντεν Χάαγκ(25/7, 14:30 τοπική), Σίβασπορ(28/7, 14:30 τοπική) και Χέρακλες(1/8, 15:30 τοπική). Κι όσο για το τέταρτο θα είναι εντός έδρας με τηνSkoda Ξάνθη στις 5 Αυγούστου.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ