ΒΕΡΟΙΑ

Ανακοίνωσε Βοσνιάδη η Βέροια

Ανακοίνωσε Βοσνιάδη η Βέροια
Βοσνιάδης, Βέροια

Ο Αλέκος Βοσνιάδης είναι και επισήμως ο νέος προπονητής της Βέροιας. Η μακεδονική ΠΑΕ επισημοποίησε τη συνεργασία της με τον Μακεδόνα τεχνικό, ο οποίος επιστρέφει στη Super League.

Ο διάδοχος του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στην τεχνική ηγεσία της Βέροιας είναι και τυπικά ο Αλέκος Βοσνιάδης. Ο 55χρονος τεχνικός υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο στην ομάδα της Ημαθίας και θα την κοουτσάρει την επόμενη σεζόν στη Super League.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο Μακεδόνας θα εργαστεί στη μεγάλη κατηγορία, έπειτα από αυτό με τον Απόλλωνα Σμύρνης την αγωνιστική περίοδο 2013-2014. Ο Βοσνιάδης εξαργύρωσε έτσι τη νέα του επιτυχία την περασμένη σεζόν, που ήταν η εξασφάλιση της ανόδου με την Κέρκυρα.

Βοηθός του θα είναι ο Κώστας Βελιτζέλος, γυμναστής ο Ηλίας Παπαθανασίου, ενώ ακόμα δεν έχει "κλείσει" το θέμα του προπονητή τερματοφυλάκων.

Η ανακοίνωση: "ΗΠ.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑανακοινώνει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον προπονητήΑλέκο Βοσνιάδη. Η οριστική συμφωνία με τον 55χρονο προπονητή επήλθε μετά τη συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους της διοίκησης. Ο Αλέκος Βοσνιάδης, που γεννήθηκε στις 12 Απριλίου 1961, ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε πολλά χρόνια στον Αχιλλέα Τριανδρίας (ομάδα της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας) από όπου ξεκίνησε και την προπονητική του καριέρα.

Στη συνέχεια εργάστηκε με επιτυχία στον Ορφέα Σουρωτής (άνοδος στη Δ’ Εθνική), στο Πολύκαστρο (άνοδος στη Γ’ Εθνική), στον Θερμαϊκό Θέρμης, στον Εορδαϊκό, στην Αναγέννηση Επανομής (άνοδος στη Football League τη σεζόν 2010-2011), στον Απόλλωνα Σμύρνης (άνοδος στηSuperleagueτη σεζόν 2012-2013), στη Νίκη Βόλου (άνοδος στηSuperleagueτη σεζόν 2013-2014).

Την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 επέστρεψε στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε βρίσκονταν στην τεχνική ηγεσία της Κέρκυρας, με την οποία πρόσθεσε στο βιογραφικό του μια ακόμη άνοδο στηSuperleague. Συνεργάτες του Αλέκου Βοσνιάδη στο τεχνικό επιτελείο της «Βασίλισσας του Βορρά» θα είναι οιΚωνσταντίνος Βελιτζέλος(βοηθός προπονητή) καιΗλίας Παπαθανασίου(γυμναστής)".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τέλος Ελευθερόπουλος, Βενετίδης για τη Βέροια
Τέλος ο Ελευθερόπουλος, Βοσνιάδης για Βέροια

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ