ΒΕΡΟΙΑ

Ανακοίνωσε Σισοκό η Βέροια

Ανακοίνωσε Σισοκό η Βέροια
Σισοκό

Και επισήμως παίκτης της Βέροιας είναι ο Μοχαμαντού Σισοκό. Ο 28χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο στη "Βασίλισσα του Βορρά", η οποία ισχυροποιείται στα μετόπισθεν.

Η Βέροια επισημοποίησε την απόκτηση του Μοχαμαντού Σισοκό. Ο Γάλλος αμυντικός υπέγραψε για ένα χρόνο στην ομάδα της Ημαθίας, μια εξέλιξη για την οποία είχατε διαβάσει στο Sport24.gr από την 1η Αυγούστου.

Η ανακοίνωση: "Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Mohamadou Sissoko στην ομάδα μας. Ο 28χρονος Γάλλος αμυντικός, που θα φορέσει μετά από δύο χρόνια ξανά τη φανέλα της «Βασίλισσας του Βορρά», υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Ο Mohamadou Sissoko, που γεννήθηκε στις 08/08/1988 στο Παρίσι (έχει ύψος 1.90 και βάρος 79 κιλά), την αγωνιστική περίοδο 2013-14 είχε 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα τηςSuper Leagueκαι 2 συμμετοχές στο Κύπελλο.

Εκτός από τη Βέροια έχει αγωνιστεί ακόμη στην ιταλική Ουντινέζε, στην βελγική Έουπεν, στη σκοτσέζικη Κιλμάρνοκ, στη ρουμάνικη Οτελούλ Γκαλάτι, στην τουρκική Γκιρεσούνσπορ, ενώ τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν η ρουμάνικη Βολουντάρι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ