ΒΕΡΟΙΑ

Ανακοίνωσε Μελίσση η Βέροια

Ανακοίνωσε Μελίσση η Βέροια
Μελίσσης

Τη συνεργασία της με τον Χρήστο Μελίσση ανακοίνωσε η ΠΑΕ Βέροια, επιβεβαιώνοντας έτσι το προ ημερών ρεπορτάζ του Sport24.gr. Μονοετές συμβόλαιο υπέγραψε ο 34χρονος ποδοσφαιριστής.

Στις 18 Ιουνίου το Sport24.gr αποκάλυψε την κρούση της Βέροιας στον Χρήστο Μελίσση και τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Έξι μέρες μετά η ομάδα της Ημαθίας επισημοποίησε τη συνεργασία της με τον 34χρονο αμυντικό, με τον οποίο συνεργάστηκε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στον Πανθρακικό.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: " Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει πως ο ποδοσφαιριστής Χρήστος Μελίσσης ανήκει πλέον στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Ο 33χρονος Έλληνας αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ διάρκειας ενός έτους και θα αγωνιστεί με τα χρώματα της "Βασίλισσας" του Βορρά κατά την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Ο Χρήστος Μελίσσης γεννήθηκε στην Έδεσσα την 1η Δεκεμβρίου 1982. Στα 14 του χρόνια αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος φορώντας τη φανέλα της Ελπίδας Έδεσσας, από την οποία μεταπήδησε το 2000 στη Νάουσα και τη Γ΄ Εθνική κατηγορία, υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Την πενταετία 2001-2006 αγωνίστηκε στον Πανσερραϊκό, συμπληρώνοντας 101 συμμετοχές με την ομάδα των Σερρών από την οποία μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ, στον οποίο αγωνίστηκε μέχρι το 2008.

Το καλοκαίρι του 2008 υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό, στον οποίο αγωνίστηκε την αγωνιστική περίοδο 2008-2009, ενώ στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στη Λάρισα (2009-2010), την πορτογαλική Μαρίτιμο (2010) για να ολοκληρώσει το 2011 αγωνιζόμενος και πάλι με τους «βυσσινί». Το 2012 υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανθρακικό και τη διετία 2013-2014 αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Βόλου. Τον Ιανουάριο του 2015 επέστρεψε στην ομάδα του Πανθρακικού, με την οποία αγωνίστηκε σε 43 αγώνες, σκοράροντας ένα γκολ.

Ο Χρήστος Μελίσσης έχει αγωνιστεί 2 φορές με την Εθνική Ελλάδος. Αγωνίστηκε για πρώτη φορά με το εθνόσημο στο στήθος στις 5 Φεβρουαρίου 2008 στον αγώνα προετοιμασίας με αντίπαλο την Τσεχία, στον οποίο η Εθνική μας επικράτησε με σκορ 1-0".

Έναρξη συνεργασίας με Givova

Εν τω μεταξύ η Βέροια ανακοίνωσε τη συνεργασια της με την Givova που ανέλαβε την ένδυση της ομάδας της Ημαθίας για τα επόμενα δυο χρόνια. Μάλιστα κατά την παρουσίαση του Χρήστου Μελίσση ο έμπειρος στόπερ ποζάρει με τη νέα φανέλα που θα φοράει τη νέα σεζόν η Βέροια.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑβρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία αθλητικών ειδών Givova, η οποία θα προμηθεύει την ομάδα μας με αθλητικό υλικό για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η εταιρείαGivovaιδρύθηκε το Μάιο του 2008 στοScafatiτης νοτίου Ιταλίας. Μέσα σε αυτό το σύντομο διάστημα δραστηριοποίησής της στο χώρο του αθλητισμού έχει κατορθώσει να συνεργαστεί με ομάδες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και άλλων σπορ σε όλον τον κόσμο και έχει πετύχει την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες και σε άλλες κορυφαίες αθλητικές εκδηλώσεις.

Από το καλοκαίριτου 2014 η εταιρεία Athlon Sports(Παγώνης – Μουστάκας) ξεκίνησε τη συνεργασία με την ιταλική εταιρεία, δημιουργώντας το πρώτο και μοναδικό κατάστημα Givova Franchisingστην Ελλάδα.

Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ καλωσορίζει τηνGivovaστην οικογένεια της Βασίλισσας του Βορρά, πιστεύοντας πως η συνεργασία αυτή θα αποτελέσει το εφαλτήριο μιας νέας εποχής, γεμάτης επιτυχίες και όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ