ΒΕΡΟΙΑ

Ανακοινώνει Γεωργιάδη

Ανακοινώνει Γεωργιάδη
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Γεωργιάδης και όχι ο Βλάνταν Ίβιτς θα είναι ο νέος τεχνικός της Βέροιας, μετά από την στροφή 180 μοιρών που έγινε τα τελευταία 24ωρα. Συζητάει με Νίκο Τσουμάνη και Γκιόργκι Μερεμπασβίλι.

Ο νέος τεχνικός της Βέροιας θα είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης και όχι ο Βλάνταν Ίβιτς μετά από την στροφή 180 μοιρών που έγινε τα τελευταία 24ωρα.

Ο 43χρονος πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ έδωσε χθες το μεσημέρι τα χέρια με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Βέροια Θόδωρο Καρυπίδη και τον τεχνικό διευθυντή της Ζήση Βρύζα και δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να ανακοινωθεί και επίσημα.Αυτό σημαίνει ότι στη συνέχεια θα ξεκινήσει άμεσα την δουλειά του στους «κυανέρυθρους» συνεχίζοντας τον σχεδιασμό του ρόστερ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που εξετάζονται είναι οι Νίκος Τσουμάνης και Γκιόργκι Μερεμπασβίλι. Πρόκειται για τον 25χρονο πρώην αριστερό μπακ του Πανθρακικού και τον 28χρονο πρώην μέσο του ΟΦΗ. Ήδη μάλιστα έχουν γίνει οι πρώτες επαφές μαζί τους.

Επίσης απομένει να φανεί αν θα γίνει πράξη το ενδεχόμενο της απόκτησης του Μαρσέλο Πέντα. Του 29χρονου Αργεντινού μεσοεπιθετικού πουτα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν με την φανέλα του Αιγινιακού μετά από αυτήν του Πιερικού.

Εν τω μεταξύ συνεχίζεται η καθυστέρηση της ανακοίνωσης της απόφασης από την δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ για το ύποπτο προς χειραγώγηση παιχνίδι της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Ολυμπιακό το 2013 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Απόφαση που ήταν να εκδοθεί προχθές και πλέον μεταφέρεται για μία εβδομάδα μετά την ερχόμενη Τετάρτη με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η αγωνία τους ανθρώπους της «Βασίλισσας του βορρά».

Μία καθυστέρηση που αποτρέπει να προχωρήσει ο προγραμματισμός της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και να κλείσουνε οι συμφωνίες με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Μάλιστα για τον λόγο αυτό χάθηκαν οι Φερνάντο Ουσέρο που έκλεισε στον Ατρόμητο και Δημήτρης Κυριακίδης που κατέληξε στον Παναιτωλικό.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ