ΒΕΡΟΙΑ

Αμπντούν ο... όμορφος

Αμπντούν ο... όμορφος
Αμπντούν

Ο Τζαμέλ Αμπντούν επέστρεψε στην Ελλάδα και με το "καλημέρα" απέδειξε πόσο χρήσιμος ποδοσφαιριστής είναι χαρίζοντας τέσσερις βαθμούς στην Βέροια σε δυο αγωνιστικές (VIDEOS).

Για την ποιότητα του Αλγερινού μεσοεπιθετικού ούτε λόγος. Τα διαπιστευτήρια του εξάλλου τα έχει δείξει από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα για λογαριασμό της Καβάλας το 2010. Μετά την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό, ωστόσο, χάθηκε από το προσκήνιο εξαιτίας κάποιων λάθος επιλογών.

Πριν λίγες εβδομάδας η Βέροια άρπαξε την ευκαιρία και έκλεισε τον 29άχρονο άσο, έστω κι αν η "βασίλισσα" χρειάστηκε να περιμένει αρκετά, απολαμβάνοντας με το... "καλημέρα" το ρεπερτόριο του βιρτουόζου μεσοεπιθετικού.

Την πρώτη αγωνιστική η Βέροια ήταν καλύτερη, αλλά βρέθηκε να χάνει από τον ΠΑΣ στην έδρα της. Ένα εξαιρετικό γέμισμα του Αλγερινού στην περιοχή και το λάθος του Βελλίδη έφερε το 1-1 στο 92' και το "χρυσό" βαθμό.

Το Σάββατο που μας πέρασε (29/8) ο Αμπντούν πήρε το... όπλο του και με δυο γκολ χάρισε την πρώτη νίκη της Βέροιας στο πρωτάθλημα με 2-0 επί του Πανθρακικού στην Κομοτηνή. Δυο ματς δηλαδή, τρία γκολ, συμμετοχή και στα τρία τέρματα.

Όλα αυτά δεν μας προκαλούν καμία έκπληξη. Μία ματιά να ρίξετε στους αριθμούς του στο πρωτάθλημα και δεν χρειάζεστε κάτι παραπάνω.

ΣΕΖΟΝ ΟΜΑΔΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΓΚΟΛ ΑΣΙΣΤ
2010-11 Καβάλα 26 3 8
2011-12 Ολυμπιακός 23 2 7
2012-13 Ολυμπιακός 27 7 8
2015-16 Βέροια 2 2 1
ΣΥΝΟΛΟ 78 14 24
TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ