ΒΕΡΟΙΑ

Αμπντούν: "Να βρω τον καλό μου εαυτό"

Αμπντούν: "Να βρω τον καλό μου εαυτό"
Αμπντούν Γεωργέας INTIME SPORTS

Ο Τζαμέλ Αμπντούν μίλησε για την απόφαση του να συνεχίσει στην Βέροια και τόνισε πως στόχος του είναι να παίξει ξανά καλό ποδόσφαιρο.

Η Βέροια πραγματοποίησε μία από τις σπουδαιότερες μεταγραφές της φετινής σεζόν στην Superleague, με την απόκτηση του Αμπντούν για τα επόμενα δυο χρόνια. Ο 28άχρονός άσος μίλησε στην lebuteur και αποκάλυψε το λόγο που συμφώνησε με τη "βασίλισσα".

Είναι αλήθεια πως υπέγραψες στην Βέροια;

"Ναι συμφώνησα και θα συνεχίσω για δυο χρόνια στην ομάδα. Όλα πήγαν καλά, αφού από το ξεκίνημα του ενδιαφέροντος έδειξαν πόσο με ήθελαν. Έτσι υπέγραψα για να μην χάσω κι άλλο χρόνο το καλοκαίρι".

Δεν υπήρξε ενδιαφέρον από την Αγγλία;

"Είναι αλήθεια, αλλά καμιά φορά τα πράγματα δεν πάνε όπως τα ονειρευόμαστε. Η κατάσταση μπερδεύτηκε κάποια στιγμή, αλλά τελικά τα βρήκαμε και λύσαμε τη συνεργασία μας. Έτσι μπόρεσα να βρω ομάδα".

Η γνώμη σου για την Βέροια;

"Είναι ένα κλαμπ με υψηλές βλέψεις τη νέα περίοδο. Πιστεύω πως πήρα τη σωστή απόφαση, αφού η Βέροια θέλει να τερματίσει πάνω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα".

Οι στόχοι σου;

"Καταρχάς θέλω να αρχίσω να ευχαριστιέμαι ξανά το ποδόσφαιρο, γιατί πέρασα δυο δύσκολες σεζόν. Έτσι τα κριτήρια μου ήταν να βρω ομάδα για να παίζω. Ξέρω πολύ καλά το πρωτάθλημα και δεν θα μου πάρει χρόνο να προσαρμοστώ. Στο παρελθόν έπαιξα σε Καβάλα και Ολυμπιακό, ενώ έχω εμπειρία και από ευρωπαϊκούς αγώνες".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ