ΒΕΡΟΙΑ

Αμπντούν: "Μακράν καλύτερος ο Ολυμπιακός από τον Παναθηναϊκό"

Αμπντούν: "Μακράν καλύτερος ο Ολυμπιακός από τον Παναθηναϊκό"
Αμπντούν

Αποφασισμένος να κάνει μία νέα αρχή στη Βέροια είναι ο Τζαμέλ Αμπντούν, διαψεύδοντας ότι είχε δεχθεί πρόταση της ΑΕΚ, ενώ είπε ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερος από τον Παναθηναϊκό.

Ο Τζαμέλ Αμπντούν, έπειτα από ένα δύσκολο διάστημα στην Αγγλία με τη Νότιγχαμ, κάνει μια νέα αρχή στην Ελλάδα, αγωνιζόμενος στη Βέροια. Ο Αλγερινός μίλησε στη Real News και αναφέρθηκε στο καινούργιο ξεκίνημα στην καριέρα του, για το αν είχε πρόταση από την ΑΕΚ, ενώ έκανε σύγκριση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ψηφίζοντας... κόκκινο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πέρασμά του από το Νησί, όπου και αγωνίστηκε στην Νότιγχαμ:

«Πέρασα δύσκολες στιγμές στην Αγγλία με τη Νότιγχαμ, όμως δεν θέλω να σκέφτομαι άλλο το παρελθόν. Είμαι σε μια νέα ομάδα και θα δώσω όλο μου τον εαυτό για να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της. Η παραμονή στην κατηγορία είναι ο βασικός στόχος μας, αλλά θα προσπαθήσουμε και για πιο ψηλά, όσο καλύτερα μπορούμε».

Για τις προτάσεις που είχε δεχθεί, εκτός από εκείνη της Βέροιας:

«Είχα προτάσεις, ναι, αλλά όχι από την ΑΕΚ. Ίσως αυτό γράφτηκε επειδή αισθάνομαι αδελφικό μου φίλο τον Τζιμπούρ, όμως δεν είναι αλήθεια. Συζητάμε πολλά πράγματα μαζί και ήταν θετικός στο να παίξω πάλι μπάλα στην Ελλάδα. Είναι ένα πρωτάθλημα που το γνωρίζω και δεν θα αργήσω να προσαρμοστώ».

Για τη θητεία του στον Ολυμπιακό:

«Ήταν πολύ όμορφα χρόνια, κέρδισα τίτλους και έχω στην καρδιά μου τους οπαδούς του. Ο συναγωνισμός με τον Παναθηναϊκό ήταν και θα είναι πάντα έντονος, αλλά νομίζω πως ο Ολυμπιακός είναι μακράν καλύτερη ομάδα».

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ