ΒΕΡΟΙΑ

"Αλλαγμένη" η Βέροια στο ντεμπούτο Ντόστανιτς

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports)
Άρσε, Σιώπης EUROKINISSI SPORTS

Ντεμπούτο στον πάγκο της Βέροιας κάνει την Κυριακή (19/2, 17.15) ο Ράτκο Ντόστανιτς, στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Εκτός αποστολής οι Ηλιάδης, Κάλβο, Σουλέ, Καλί, Τζιώρας, Χατζί και Ιγκμποανανίκε.

Στην τελευταία θέση της Super League ύστερα από 20 αγωνιστικές είναι η Βέροια. Η ομάδα της Ημαθίας καλείται να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο στο παιχνίδι της Κυριακής (19/2, 17.15) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την 21η αγωνιστική, κατά το οποίο ντεμπούτο θα κάνει στον πάγκο ο Σέρβος τεχνικός, Ράτκο Ντόστανιτς.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Τόνι Κάλβο, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί. Το δελτίο του Στέλιου Ηλιάδη δεν έχει εκδοθεί και έμεινε εκτός, τιμωρημένος είναι ο Σιρίλ Καλί, ενώ για λόγους τακτικής "κόπηκαν" οι Σουλέ, Τζιώρας, Χατζί, Ιγκμποανανίκε.

Νέο πρόσωπο είναι ο Βασίλης Κωνσταντινίδης, ο οποίος δεν ανακοινώθηκε ποτέ από την ομάδα της Ημαθίας. Ο 30χρονος επιθετικός έχει περάσει κατά το παρελθόν από Ναυπακτιακό, Λαμία, Νίκη Βόλου, Πιερικό, Πόντιους Κατερίνης, Ηρακλή, Εθνικό Γαζώυοθ, Πανσερραϊκό, Δόξα Δράμας, ενώ πέρυσι ήταν στον Αρη. Από τη Βέροια είχε ξαναπεράσει το δεύτερο μισό της σεζόν 2005-2006.

Η αποστολή: Καντιμοίρης, Λόπεθ, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Μελίσσης, Σισοκό, Αντονιάν, Τομάς Γκονθάλεθ, Μπαλάφας, Παπαδόπουλος, Λινάρδος, Άρσε, Μπελαΐντ, Στόιτσεφ, Μίλιεβιτς, Μαυριάς, Σαρπόνγκ, Κωνταντινίδης και Καπετάνος. Η Βέροια ύστερα από 20 αγωνιστικές είναι ουραγός με 13 βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ είναι 3ος με 36.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ