ΒΕΡΟΙΑ

Αφεντικό στη Βέροια με... προϋποθέσεις ο Βρύζας

Αφεντικό στη Βέροια με... προϋποθέσεις ο Βρύζας
Βρύζας, Καρυπίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στη Βέροια περιμένουν την εκδίκαση της έφεσης για την ανάκληση της άδειας και ενώ ο Ζήσης Βρύζας περιμένει από τον Θόδωρο Καρυπίδη να "καθαρίσει" με τις οφειλές για να αναλάβει τις τύχες της ΠΑΕ.

Την Πέμπτη (26/5) είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της έφεσης της Βέροιας για την ανάκληση της άδειας. Η θετική έκβαση της υπόθεσης είναι πολύ σημαντική για την ομάδα της Ημαθίας, οι νομικοί της οποίας επισημαίνουν ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και η ΠΑΕ θα είναι αδειοδοτημένη τη νέα σεζόν.

Ο πρόεδρος Θόδωρος Καρυπίδης έχει ξεκαθαρίσει ότι πρόθεσή του είναι να αφοσιωθεί στον Άρη και να αποχωρήσει από τη Βέροια, αλλά να την αφήσει σε σίγουρα χέρια. Ο Ζήσης Βρύζας έχει αποδεχτεί την πρότασΉ του να τον διαδεχτεί, με την προϋπόθεση, ωστόσο, ότι όσες οφειλές υπάρχουν από τη σεζόν που ολοκληρώθηκε θα τακτοποιηθούν.

Ο προπονητής Δημήτρης Ελευθερόπουλος ξεκαθαρίζει ότι θα τιμήσει το συμβόλαιο που έχει στην ομάδα της Ημαθίας (έχει ισχύ για έναν ακόμα χρόνο) και ότι ο μόνος λόγος για τον οποίο θα αποχωρήσει είναι αν το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς δεν επιθυμεί την παραμονή του και ενώ φέρεται να έχει δεχτεί κρούση από την κυπριακή Ομόνοια.

Photo credits: Action images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ