ΒΕΡΟΙΑ

6-8 μήνες εκτός ο Βεργώνης

6-8 μήνες εκτός ο Βεργώνης

Τη νίκη της Βέροιας απέναντι στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη επισκίασε ο σοβαρός τραυματισμός του Αλέξανδρου Βεργώνη, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για 6 έως 8 μήνες εκτός λόγω ρήξης αχίλλειου τένοντα.

Η Βέροια νίκησε τον Πανιώνιο με 1-0 στη Νέα Σμύρνη, σκοράροντας με γκολ του Ναζλίδη στις καθυστερήσεις, αλλά το τρίποντο επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Αλέξανδρου Βεργώνη.

Ο αρχηγός της ομάδας της Ημαθίας, αποχώρησε στο 44ο λεπτό και οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί ρήξη αχίλλειου τένοντα στο αριστερό πόδι, το οποίο σημαίνει ότι θα απουσιάσει 6-8 μήνες από την αγωνιστική δράση.

Ο αρχηγός της "Βασίλισσας" επέστρεψε εσπευσμένα από την Αθήνα και την Δευτέρα το πρωί υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στον Άγιο Λουκά Θεσσαλονίκης από τον ιατρό κ. Παπακώστα με το χρόνο αποθεραπείας να υπολογίζεται σε 6-8 μήνες.

Από εκεί και πέρα η ομάδα της Βέροιας παρέμεινε στην Αθήνα και προπονήθηκε στο γήπεδο της Καλλιθέας καθώς την Τετάρτη υπάρχει το ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου με ώρα έναρξης στις 15:00.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αποκατάσταση για όσους αγωνίστηκαν ως βασικοί στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και κανονική προπόνηση για όλη την υπόλοιπη αποστολή.

Επίσης, μαγνητική έκαναν τη Δευτέρα στην στην Αθήνα, ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασή τους, τόσο ο Djamal Abdoun που έχει οίδημα στον έσω πλατύ δεξιό τετρακέφαλο, όσο και ο Rodgers Kola λόγω πιθανής θλάσης.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ