ΞΑΝΘΗ

Ζίβκοβιτς: "Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά"

Ζίβκοβιτς: "Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά"

Ο γκολκίπερ της Ξάνθης, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, αναδείχθηκε MVP της 20ης αγωνιστικής και κατά την βράβευση του δήλωσε πως οι Ακρίτες συνεχίζουν την προσπάθεια τους και στο τέλος θα κάνουν ταμείο.

Tο βραβείο του MVP της 20ής αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Ζίβκο Ζίβκοβιτς της Ξάνθης την Παρασκευή (17/2)με τον πρώην γκολκίπερ της ομάδας Γιουράι Μπούτσεκ να κάνει την απονομή.

Στις δηλώσεις του, ο Ζίβκοβιτς εξέφρασε την ικανοποίησή του για το πρώτο βραβείο που κατακτά στην Super League: ύπερ Λιγκ και τόνισε ότι αυτό τον γεμίζει με υπευθυνότητα για να συνεχίσει να δίνει το 100% των δυνατοτήτων του σε προπονήσεις και επίσημες αναμετρήσεις.

Επίσης, στάθηκε στην ομάδα που διαθέτει η Ξάνθη και στην ομοιογένειά της, λέγοντας πως από την συνολική δουλειά των ποδοσφαιριστών μπορεί να γίνει κάποιος παίκτης "ήρωας" σε ένα παιχνίδι.

Αναφορικά με τους στόχους της Ξάνθης, ο τερματοφύλακας της ομάδας τόνισε: «Κάθε επόμενο παιχνίδι είναι ο στόχος μας. Δεν χάνουμε τον προσανατολισμό μας, το πηγαίνουμε σιγά - σιγά, κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Άμεσος στόχος μας είναι το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, μετά ακολουθεί ο Παναθηναϊκός. Στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει».

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ