ΞΑΝΘΗ

Χωρίς Βασιλακάκη στη Νέα Σμύρνη η Ξάνθη

Χωρίς Βασιλακάκη στη Νέα Σμύρνη η Ξάνθη
Ξάνθη, Βασιλακάκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με στόχο να επανέλθει στα επιτυχημένα αποτελέσματα ταξίδεψε στην Αθήνα η αποστολή της Ξάνθης για τον αγώνα του Σαββάτου (12/3) με τον Πανιώνιο. Εκτός ο τιμωρημένος Βασιλακάκης.

Την Παρασκευή το πρωί ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για το εκτός έδρας παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη. Για την σαββατιάτικη αναμέτρηση (15:00) της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Θόδωρου Βασιλακάκη.

Μετά το πέρας των σημερινών ασκήσεων, ο Ρουμάνος προπονητής ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή που απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Τσέναμο, Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Λισγάρας, Καρυπίδης, Γούτας, Φλίσκας, Παπαστεριανός, Καμαρά, Ορφανίδης, Σολτάνι, Νιέτο, Ντιμιτρόφ, Λουσέρο, Καπετάνος και Σκούρτης.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ηλίας Σπάθας (ΕΠΣ Πειραιά) με βοηθούς τους κ.κ. Δημήτρη Ζησιμόπουλο (ΕΠΣ Πειραιά) - Αντώνη Πυλαρινό (ΕΠΣ Ζακύνθου) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Γιαννουλάκης (ΕΠΣ Χανίων). Η Ξάνθη είναι στην 8η θέση της βαθμολογίας με 31 βαθμούς έπειτα από 25 παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ