ΞΑΝΘΗ

Χωρίς τρεις η προετοιμασία της Ξάνθης για τον Ολυμπιακό

Χωρίς τρεις η προετοιμασία της Ξάνθης για τον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Ο Λουτσέσκου δεν είχε στη διάθεση του στην προπόνηση της Παρασκευής τους Δεμένικο, Ερέα και Μπέρτο. Εισιτήρια και στους φίλους του Ολυμπιακού στο ματς της Τρίτης.

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για την αναμέτρηση της Τρίτης με τον Ολυμπιακό. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε να αντιμετωπίσει τρία προβλήματα καθώς δεν είχε στη διάθεση του για διαφορετικούς λόγους τρεις ποδοσφαιριστές. Ο Δεμένικο ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αποκατάσταση του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη και θα χάσει όλη τη σεζόν επέστρεψε στη Ξάνθη και άρχισε την αποθεραπεία του. Επίσης εκτός ήταν και ο Ερέα ο οποίος γυμνάστηκε μόνος του ενώ απουσίαζε δικαιολογημένα και ο Μπέρτος. Ο αρχηγός της Ξάνθης ήταν στην Αθήνα προκειμένου να δώσει το παρών στην συνάντηση του ΠΣΑΠ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Το τεχνικό επιτελείο της SKODA ΞΑΝΘΗ έχει επικεντρώσει την προσοχή του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και την επερχόμενη αναμέτρηση που έχει προγραμματιστεί για τις 20:30 την Τρίτη. Έναν αγώνα τον οποίο ορίστηκε να διευθύνει ο Χρήστος Μήτσιος της ΕΠΣ Ηπείρου με βοηθούς τους κ.κ. Λάζαρο Δημητριάδη (ΕΠΣ Μακεδονίας) - Ιωάννη Τουμπακάρη (ΕΠΣ Αθηνών) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Κύζας της ΕΠΣ Δράμας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είχε στη διάθεσή του τους ποδοσφαιριστές Δεμένικο (επέστρεψε από την επέμβαση) και Ερέα (ατομικό) ενώ ο αρχηγός Μανώλης Μπέρτος εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του, στην σημερινή συνάντηση του ΠΣΑΠ με τους αρχηγούς των ομάδων, στην οποία συζητήθηκαν θέματα, τα οποία αφορούν τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, όπως επίσης και ζητήματα σχετικά με την βία, τον ρατσισμό και το ντόπινγκ.

Μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης και νευρομυικού συντονισμού, στη συνέχεια το βάρος έπεσε σε τομείς της τακτικής, τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό μέρος".

Τα εισιτήρια για το Ξάνθη-Ολυμπιακός

Εν τω μεταξύ όπως έκανε γνωστό η SKODA Ξάνθη στον αγώνα της Τρίτης θα βρεθούν και φίλοι του Ολυμπιακού, όπως έγινε και με την ΑΕΚ, και η διάθεση των εισιτηρίων για τους φιλάθλους και των δυο ομάδων έχει ήδη ξεκινήσει ενώ οι τιμές τους είναι 20 και 25 ευρώ.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, ενόψει του αγώνα Πρωταθλήματος, SKODA ΞΑΝΘΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, την Τρίτη 22/09/2015 και ώρα 20.30, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό, ότι εκτός από τη διάθεση των εισιτηρίων μέσω internet, ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων και από τα γραφεία της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ.

Η προπώληση θα γίνει ως εξής:

Από την Πέμπτη 17/09/2015 έως και τη Δευτέρα 21/09/2015, από τις 10.00 – 18.00 & Την Τρίτη 22/09/2015 από τις 10.00 – 16.00

Για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού πώληση για τη ΘΥΡΑ Δ, τιμή εισιτηρίου 20 €

ΘΥΡΑ Γ1 τιμή εισιτηρίου 25 € (χωρίς διακριτικά της ομάδας του Ολυμπιακού π.χ. κασκόλ, μπλούζες κ.τ.λ.)

Για τους φιλάθλους της Ξάνθης πώληση για τη ΘΥΡΑ Α, τιμή εισιτηρίου 25 €

Στα παραπάνω μεμονωμένα εισιτήρια δεν υπάρχει η κατηγορία των παιδικών εισιτηρίων.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση του εισιτηρίου είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας και το ΑΜΚΑ".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ