ΞΑΝΘΗ

Χωρίς τέσσερις βασικούς η Ξάνθη στο "Γ. Καραϊσκάκης"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΞΑΝΘΗ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΞΑΝΘΗ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Λουτσέσκου δεν έχει στην διάθεση του για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό τους Γιουνές, Φλίσκα, Ντε Λούκας και Λισγάρα.

Με αρκετές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών της θα αγωνιστεί το Σάββατο κόντρα στον Ολυμπιακό η Ξάνθη καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει στην διάθεση του λόγω τιμωρίας τέσσερις εκ των βασικών συντελεστών της φετινής πορείας αλλά και τον τραυματία Χατζητερζόγλου.

Συγκεκριμένα ο Ρουμένος προπονητής δεν υπολογίζει στον Λισγάρα ο οποίος είχε αποβληθεί στο ματς με τον Ολυμπιακό και θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του αλλά και στους Γιουνές, Ντε Λούκας και Φλίσκα οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες και προτιμήθηκε να εκτίσουν στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Και αυτό γιατί στην τετράδα αγώνων που ακολουθούν υπάρχουν παιχνίδια που οι Ακρίτες θέλουν περισσότερο ώστε να παραμείνουν σε τροχιά Ευρώπης. Ως αποτέλεσμα είναι στην 18άδα να υπάρχουν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές οι οποίοι έως τώρα δεν έχουν παίξει καθόλου στο πρωτάθλημα και θα καθίσουν στον πάγκο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής στην οποία τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές δούλεψαν σε θέματα τακτικής και τελειώματα φάσεων, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή της Xanthi FC για το παιχνίδι του Σαββάτου (19:30) με τον Ολυμπιακό εκτός έδρας.

Αναλυτικά οι επιλογές του: Ζίβκοβιτς, Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Κολλαράς, Παπαγεωργίου, Καρασαλίδης, Σβάρνας, Καμαρά, Βασιλακάκης, Λουσέρο, Κώστας, Μελισσόπουλος, Ράνος, Λάζιτς, Ορφανίδης Λ., Τριάδης, Σολτάνι".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ