ΞΑΝΘΗ

Χωρίς τέσσερις με Πανθρακικό η Ξάνθη

Χωρίς τέσσερις με Πανθρακικό η Ξάνθη
Μπέρτος, Ξάνθη INTIME SPORTS

Την Τρίτη ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Πανθρακικό η Ξάνθη σε ένα παιχνίδι όπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει σε τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τη SKODA Ξάνθη την Τρίτη το απόγευμα με τους Ακρίτες να έχουν από τώρα το μυαλό τους στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί οριστικά στις 23 Μαίου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει 18 μέρες μπροστά του για να προετοιμάσει την ομάδα του και να κάνει τα πλάνα του για το ποιο σημαντικό ματς στην ιστορία της Ξάνθης ενώ ο Ρουμάνος τεχνικός δεν αποκλείεται να ψάξει για ένα φιλικό μετά το τέλος του πρωταθλήματος ώστε οι παίκτες του να μην βγουν εκτός ρυθμού.

Σε ότι έχει να κάνει με την προετοιμασία της Ξάνθης ενόψει του αγώνα με τον Πανθρακικό ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει σε τέσσερις ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι Μπέρτος, Ομπόντο που είναι τιμωρημένοι αλλά και οι Λισγάρας, Φλίσκας. Ο μεν πρώτος γυμνάστηκε την Τρίτη μόνος του ενώ ο δεύτερος έκανε θεραπεία.

Το δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Μετά το παιχνίδι της Κυριακής και το ρεπό της Δευτέρας, το απόγευμα της Τρίτης η SKODA ΞΑΝΘΗ επέστρεψε σε ρυθμό προπονήσεων ενόψει του αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο συγκεντρώθηκαν σήμερα το απόγευμα στα γήπεδα της ομάδας στα Πηγάδια και ξεκίνησαν να δουλεύουν για το φινάλε του πρωταθλήματος με ασκήσεις προθέρμανσης στην αρχή και ασκήσεις τακτικής στη συνέχεια.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Χρήστος Λισγάρας και θεραπεία ο Κώστας Φλίσκας. Για την 34η αγωνιστική ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Κριστιάν Ομπόντο και Μανώλη Μπέρτο ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Δήμος Μπαξεβανίδης.

Σάββατο 23 Μαΐου ο τελικός κυπέλλου

Το Σάββατο 23/5/2015 στο Ο.ΑΚ.Α. «Σπύρος Λούης» θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων περιόδου 2014-15, μεταξύ των ΠΑΕ Ολυμπιακός - ΠΑΕ SKODA Ξάνθη".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ