ΞΑΝΘΗ

Χωρίς προβλήματα στο Πράβετς η Ξάνθη

Χωρίς προβλήματα στο Πράβετς η Ξάνθη

Στην Βουλγαρία και το Πράβετς βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας η αποστολή της Ξάνθης για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της. (PICS)

Στο Πράβετς της Βουλγαρίας βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (18/7) η αποστολή της Ξάνθης με τους Ακρίτες να πραγματοποιούν το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους.

Ο Λουτσέσκου μετά τις 18 προπονήσεις και το φιλικό με την Βέροια που έγιναν το προηγούμενο διάστημα στην Ξάνθη πήρε μαζί του 26 ποδοσφαιριστές με τους οποίους θα δουλέψει σκληρά στην προσπάθεια του να φτιάξει ένα πολύ δυνατό σύνολο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Μετά από 18 προπονήσεις κι ένα φιλικό παιχνίδι σε διάστημα 13ών ημερών, η Xanthi FC ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος της προετοιμασίας της και από σήμερα, έχει ξεκινήσει το επόμενο στάδιο.

Η ξανθιώτικη ομάδα νωρίς το πρωί της Δευτέρας (07:30) συγκεντρώθηκε στο ξενοδοχείο των αθλητικών της εγκαταστάσεων, το Le Chalet και μετά το πρωινό γεύμα αναχώρησε για το Riu Pravets όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 28 Ιουλίου.

Η αποστολή της ομάδας απαρτίζεται από τους παρακάτω 26 ποδοσφαιριστές:

Ζίβκοβιτς Ζίβκο, Ζαρόπουλο Μιχάλη, Δεμένικο Μανώλη, Σταθάκη Παναγιώτη, Παπαγεωργίου Θανάση, Μπαξεβανίδη Δήμο, Γουάλας Περέιρα, Ορφανίδη Λάζαρο, Φλίσκα Κώστα, Λισγάρα Χρήστο, Καρασαλίδη Αριστοτέλη, Χατζητερζόγλου Οκάν, Κολλαρά Άρη, Βασιλακάκη Θόδωρο, Καμαρά Κασά, Λουσέρο Αντριάν, Ντε Λούκας Πάμπλο, Σολτάνι Καρίμ, Τριάδη Παναγιώτη, Νιέτο Ντάνιελ, Ράνο Αντώνη, Γιουνές Χαμζά, Ορφανίδη Πέτρο, Μελισσόπουλο Ραφαήλ, Κώστα Κωνσταντίνο, Μελιόπουλο Δημήτρη και το τεχνικό επιτελείο: Ραζβάν Λουτσέσκου, Ντιέγκο Λόγκο, Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, Σιδερίδη Τάσο, Μαλαδένη Αλέκο, Μαλαδένη Γιώργο, Τσονάκα Γιώργο, Βαλάντη Χατζηγιάννη, Χουσεΐν Τσιτάκ, Νταβογιάν Γρηγόρη, Νταλάρα Γιώργο και Ζώτο Γιάννη.

Η ξανθιώτικη ομάδα αναχώρησε από το Le Chalet στις 08:00 κι έφτασε στον προορισμό της στις 14:30 και συνάντησε ιδανικές καιρικές συνθήκες.

Το πρόγραμμα της ομάδας για σήμερα περιλαμβάνει προπόνηση στις 18:30 ενώ κατά την διάρκεια της παραμονής της στην Βουλγαρία, η Xanthi FC θα αντιμετωπίσει σε φιλικά παιχνίδια στις 20/07 την OFC Pirin Blagoevgrad, στις 23 Ιουλίου την PFK Montana 1921 και στις 28/7 τον Πλατανιά".

Χωρίς προβλήματα στο Πράβετς η Ξάνθη
Χωρίς προβλήματα στο Πράβετς η Ξάνθη
Χωρίς προβλήματα στο Πράβετς η Ξάνθη
TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ