ΞΑΝΘΗ

Χωρίς πέντε παίκτες στο Φάληρο η Ξάνθη

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
Μεχία, Ενσικουλού EUROKINISSI SPORTS

Αρκετά προβλήματα αντιμετώπισε στη συγκρότηση της αποστολής της Ξάνθης ενόψει Ολυμπιακού ο Μίλαν Ράσταβατς καθώς δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Μεχία, Μπαξεβανίδη Κίκε και τους τραυματίες Λουσέρο και Μπρίτο.

Αρκετά προβλήματα τιμωριών και τραυματισμών αντιμετωπίζει ενόψει Ολυμπιακού ο Μίλαν Ράσταβατς στην Ξάνθη. Ο ξένος τεχνικός των Ακριτών δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Κίκε Μπουλά, Μεχία και Μπαξεβανίδη που δηλώθηκαν να εκτίσουν τη ποινή τους στο ματς με τους "ερυθρόλευκους" ενώ εκτός είναι και οι τραυματίες Λουσέρο και Μπρίτο.

Μάλιστα ο Ράσταβατς πήρε μαζί του στην 18άδα τον 17χρονο Κώστα Θυμιάνη που θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα της Ξάνθης αλλά ακόμα δεν έχει παίξει στην Super League.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Το πρωινό του Σαββάτου η Xanthi FC ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής και το Κυριακάτικο παιχνίδι (19:30) με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Μίλαν Ράσταβατς μετά τις τελευταίες οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του επέλεξε την 18άδα, χωρίς να μπορεί να επιλέξει τους τιμωρημένους Κίκε, Μεχία και Μπαξεβανίδη αλλά και τους τραυματίες Λουσέρο και Μπρίτο.

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Σβάρνας, Χατζητερζόγλου, Φλίσκας, Λισγάρας, Κασάδο, Σιλά, Ντε Λούκας, Καμαρά, Μελιόπουλος, Ντουρίτσκοβιτς, Τριάδης, Σουλεϊμάν Οκάν, Θυμιάνης, Κάστρο, Γέντρισεκ, Φασίδης".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ