ΞΑΝΘΗ

Χωρίς Μπέρτο, Λουσέρο η αποστολή της Ξάνθης

Χωρίς Μπέρτο, Λουσέρο η αποστολή της Ξάνθης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για δεύτερο συνεχόμενο ματς ο Λουτσέσκου δεν έχει στην διάθεση του τον Μπέρτο ενώ εκτός λόγω τιμωρίας έμεινε και ο Λουσέρο. Είκοσι παίκτες πήρε μαζί του ο Ρουμάνος τεχνικός για το ματς με την Καλλονή.

Η SKODA Ξάνθη υποδέχεται την Κυριακή (6/3) την Καλλονή με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να θέλει να δει την ομάδα του να επιστρέφει στις νίκες μετά την ισοπαλία στο Αγρίνιο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του για δεύτερο συνεχόμενο ματς τον Μπέρτο ενώ εκτός λόγω καρτών είναι και ο Λουσέρο. Αντίθετα ο Μπαξεβανίδης συμπεριλήφθηκε στην 20άδα που ανακοίνωσε ο Λουτσέσκου μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου.

"Το πρωινό του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για την 25η αγωνιστική της Super League.

Μετά τις τελευταίες ασκήσεις, το "διπλό" μικρής διάρκειας και τα τελειώματα φάσεων, ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε την 18μελή αποστολή για το Κυριακάτικο παιχνίδι (17:15) από την οποία απουσιάζουν λόγω καρτών οι Μπέρτος - Λουσέρο.

Αναλυτικά η αποστολή: Ζαρόπουλος, Τσενάμο, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Γουάλας, Καρυπίδης, Λισγάρας, Γούτας, Καμαρά, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός, Νιέτο, Ντιμιτρόφ, Σολτάνι, Ορφανίδης, Φασίδης, Τριάδης, Κρίστοφερ, Καπετάνος, Σκούρτης".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ