ΞΑΝΘΗ

Χωρίς Καμάρα με ΠΑΣ, χάνει Νιέτο με Παναιτωλικό

Χωρίς Καμάρα με ΠΑΣ, χάνει Νιέτο με Παναιτωλικό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε για το που θα εκτίσουν τις ποινές της μιας αγωνιστικής οι Καμαρά και Νιέτο που συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Στην αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Λεβαδειακό πέντε παίκτες των φιλοξενούμενων αντίκρισαν την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Κατσικογιάννη. Ο λόγος για τους Χατζητερζόγλου, Καμαρά, Λάζιτς, Φλίσκας και Νιέτο. Από αυτούς τους πέντε για τους Καμαρά και Νιέτο η κάρτα που είδαν ήταν η τέταρτη και αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να χάσουν ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς της Ξάνθης.

Τα οποία είναι κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα (εντός), Παναιτωλικό (εκτός), Αστέρα (εντός), ΑΕΛ (εντός). Ο Λουτσέσκου αποφάσισε ώστε ο διεθνής με την Εθνική Μαυριτανίας Κασά Καμαρά, να εκτίσει την ποινή του στην επόμενη αναμέτρηση, αυτή της 11ης αγωνιστικής και στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο Ντάνιελ Νιέτο δεν θα υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου για το παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι οι Ακρίτες έχουν ρεπό με το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν στις προπονήσεις την Τετάρτη το απόγευμα (18:00), όταν και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την συνέχεια των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ