ΞΑΝΘΗ

Χωρίς Καμαρά η Ξάνθη με ΑΕΚ στα Πηγάδια

ΞΑΝΘΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΣΟΥΤΣΑΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ / EUROKINISSI)
Καμαρά EUROKINISSI SPORTS

Πρόβλημα με τον Κάσα Καμαρά στην Ξάνθη. Οι ακρίτες θα παραταχθούν την Κυριακή (15/10, 20.30) χωρίς τον Μαυριτανό μέσο, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Η 18μελής αποστολή των Θρακιωτών.

Η 7η αγωνιστική της Super League Σουρωτή βρίσκει την Ξάνθη αντιμέτωπη στην έδρα της με την ΑΕΚ. Οι ακρίτες είναι αήττητοι στην έδρα τους, καθώς μετρούν τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια (με Λαμία, Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης).

Το συγκρότημα του Μίλαν Ράσταβατς καλείται να αποσπάσει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, αλλά την προσπάθειά αυτή θα κάνει χωρίς ένα βασικό του εργαλείο, τον Κάσα Καμαρά. Ο μέσος από τη Μαυριτανία, που έχει χρησιμοποιηθεί στο βασικό σχήμα και των έξι πρώτων αγώνων, τέθηκε εκτός αγώνα.

Ο 25χρονος διεθνής ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και κατέστη ανέφικτο να μπει στην αποστολή που ανακοινώθηκε. Από εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές που πήρε μαζί του ο Σέρβος τεχνικός σε σχέση με το εκτός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα έχουν μια ακόμη διαφορά, ότι ο Χατζητερζόγλου έμεινε εκτός.

Με άλλα λόγια, η 18μελής αποστολή απαρτίζεται από τους εξής παίκτες: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Σιλά, Κασάδο, Λισγάρας, Φλίσκας, Σβάρνας, Ντε Λούκας, Μεχία, Λουσέρο, Ορφανίδης Π., Τριάδης, Ρότσε, Κίκε, Γέντρισεκ, Κάστρο, Μπρίτο.

Πατήστε εδώ και δείτε τη βαθμολογία της Super League .

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ