ΞΑΝΘΗ

Βόμβα με Καπετάνο

Βόμβα με Καπετάνο

Τελικά το φλερτ της Skoda Ξάνθης με τον Παντελή Καπετάνο είχε αίσιο τέλος και μετουσιώθηκε σε γάμο, με τον επιθετικό να ανακοινώνεται από την ακριτική ΠΑΕ.

Σε γάμο μετουσιώθηκε τελικά το φλερτ της Skoda Ξάνθης με τον Παντελή Καπετάνο καθώς ο έμπειρος επιθετικός ανήκει και επίσημα στο έμψυχο δυναμικό των "ακριτών".

«Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Παντελή Καπετάνου», ανέφερε η ανακοίνωση της ακριτικής ΠΑΕ.

Ο Καπετάνος γεννήθηκε στις 8 Ιουνίου του 1983 στην Πτολεμαΐδα, έχει ύψος 1.89μ. και ξεκίνησε την καριέρα του το 2000 από την Κοζάνη. Το 2002 μεταγράφηκε στον Ηρακλή και τον Ιανουάριο του 2006 πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ όπου παρέμεινε μέχρι τον Ιούλιο του 2008.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η ρουμάνικη Στεάουα Βουκουρεστίου, το 2011 μεταπήδησε στην Κλουζ με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα 2011-12 όντας ο πρώτος της σκόρερ και το περσινό καλοκαίρι επέστρεψε στην Στεάουα Βουκουρεστίου. Σε μία εξαετία όπου είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Champions League.

Ο Παντελής Καπετάνος έχει υπάρξει διεθνής με την Εθνική ελπίδων της Ελλάδας (13 συμμετοχές και 2 γκολ) ενώ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Εθνική Ανδρών, στην ήττα με 0-2 στο φιλικό παιχνίδι που είχε διεξαχθεί στον Βόλο με την Σενεγάλη.

Πλέον αυτό που απομένει να φανεί είναι αν με την μεταγραφή του Παντελή Καπετάνου στην Skoda Ξάνθη θα τον ακολουθήσει και ο νεότερος αδερφός του Κώστας τον οποίο είχε υπό τις οδηγίες του σε Ολυμπιακό Βόλου και Άρη ο τεχνικός της ομάδας Σάκης Τσιώλης.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ