ΞΑΝΘΗ

Βασιλακάκης: "Θα με ξαναδείτε στην Ξάνθη"

Βασιλακάκης: "Θα με ξαναδείτε στην Ξάνθη"
Βασιλακάκης, Eurokinissi ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το "αντίο" του Θόδωρου Βασιλακάκη στην Ξάνθη, την οποία άφησε ύστερα από 7,5 χρόνια και υπέγραψε στον Ατρόμητο. Διαβάστε το μήνυμα του 28χρονου μέσου. (PHOTO)

Ο Θόδωρος Βασιλακάκης, λίγες μέρες μετά την υπογραφή συμβολαίου στον Ατρόμητο, αφήνοντας την Ξάνθη ύστερα από 7,5 χρόνια, πόσταρε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα για την ομάδα της Θράκης.

Η ειδική αναφορά σε Πανόπουλο, Παπαδημητρίου και Κασναφέρη, αλλά και η υπόσχεση ότι "θα με ξαναδείτε στην Ξάνθη". Διαβάστε τι έγραψε ο 28χρονος μέσος, που για τα επόμενα δύο χρόνια θα ανήκει στην ομάδα του Περιστερίου.

"Νομίζω πως μετά από τόσα χρονια και τόσες στιγμές δεν υπάρχει λόγος να πω κάτι για τον σύλλογο της Ξάνθης, πραγματικά τα λόγια ειναι περιττά. Ωστόσο ειναι κάποιοι ανθρωποι εκεί μέσα που αξίζει να κάνω μια ξεχωριστή αναφορά, στον κ. Πανόπουλο και στον κ. Παπαδημητρίου αναφέρομαι. Θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από την ψυχή μου για τις τόσες όμορφες στιγμές που πέρασα (γιατί στο ποδόσφαιρο όλες οι στιγμές ειναι όμορφες), αλλά και για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου δείξατε.

ΥΓ: Φυσικά δεν μπορώ να μην αναφερθώ σε όλα τα παιδιά που δουλεύουνε στην ομάδα και ήταν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια και κυρίως στον κ. Κασναφέρη που η σχέση μας είναι εντελώς διαφορετική από αυτή ενός team manager και ποδοσφαιριστή.

ΥΓ1: Ευχαριστώ εσάς όλους στην πόλη της Ξάνθης που με ανεχτήκατε τόσα χρονια και επίσης στον κόσμο της ομάδας που κατά βάθος ξέρω ότι με αγαπάτε και είμαι ένα από τα παιδιά σας, ακόμα κι αν δεν είμαι από την ακαδημία της ομάδας, να ξέρετε ότι κι εγώ νιώθω το ίδιο. Αλλωστε έχουμε περάσει μαζί, επίσης πρέπει να ξέρετε ότι θα με ξαναδείτε.

ΥΓ2: Χρόνια πολλά στην ομάδα για την επέτειο των 50 ετών! Εύχομαι να γίνουν 500.000 τα χρόνια και να είναι όλα όμορφα και χαρούμενα. Ειδικά φέτος όλοι σας οφείλετε να στηρίξετε την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει.

ΥΓ3: Δεν αναφέρομαι σε προπονητές, γιατί ειναι ένα ειδικό κομμάτι της ζωής μου και της καριέρας μου και θελω να το κρατήσω για μένα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ