ΞΑΝΘΗ

Βασιλακάκης, ο "δήμιος" του Παναθηναϊκού

Βασιλακάκης, ο "δήμιος" του Παναθηναϊκού
Ξάνθη, Βασιλακάκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Θόδωρος Βασιλακάκης έβαλε την Κυριακή (16/10) τρομερό γκολ απέναντι στον Παναθηναϊκό. Τα δύο προηγούμενα τέρματά του ήταν τη σεζόν 2014-2015, και πάλι κόντρα στους "πράσινους". (VIDEOS).

Για τον Θόδωρο Βασιλακάκη δεν είναι ό,τι πιο σύνηθες τα γκολ. Δεν έχει βάλει πολλά στην καριέρα του, παρότι μεσοεπιθετικός. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, για παράδειγμα, δεν σκόραρε καμία φορά. Κάνει άλλα σημαντικά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, για αυτό και την τελευταία εξατία στην Ξάνθη έχει "γεμάτες" χρονιές.

Το απόγευμα της Κυριακής (16/10), βέβαια, ο 28χρονος Θεσσαλονικιός σημείωσε ένα από τα καλύτερα τέρματα της καριέρας του. Μάλλον το πιο ωραίο, το πιο εντυπωσιακό. Με τρομερή... οβίδα μακριά έξω από την περιοχή "κρέμασε" τον Λουκ Στιλ, έκανε το 2-1 για την ομάδα του απέναντι στον Παναθηναϊκό και της έδωσε μια παλικαρίσια νίκη.

"Δήμιος" αποδείχθηκε για το "τριφύλλι" ο Βασιλακάκης, όπως είχε αποδειχθεί και την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Εκείνη τη χρονιά είχε πετύχει δύο γκολ όλα κι όλα, και τα δύο απέναντι στον Παναθηναϊκό, και μάλιστα σε διαφορετικά παιχνίδια.

Βασιλακάκης, ο "δήμιος" του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στις 18/12/14 η Ξάνθη υποδέχτηκε τους "πράσινους" στα Πηγάδια στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League και με σουτ έκανε το 2-0 για την ομάδα του, σε ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε με νίκη 4-2 για τους Θρακιώτες.

Στις 29/01/2015 ο Παναθηναϊκός υποδεχόταν στο "Απ. Νικολαΐδης" στην Ξάνθη, σε αγώνα για τους "16" του Κυπέλλου. Ο Βασιλακάκης με γκολ στο 88' ρίχνει στο... καναβάτσο το "τριφύλλι" και δίνει την πρόκριση για τα προημιτελικά στην Ξάνθη.

Αυτά ήταν τα τελευταία γκολ του Βασιλακάκη πριν από το φανταστικό της Κυριακής (16/10). Τα τρία πιο πρόσφατα της καριέρας του, λοιπόν, όλα απέναντι στον Παναθηναϊκό! Στα τελευταία 69 του παιχνίδια ο 28χρονος, με άλλα λόγια, έχει σημειώσει τρία γκολ, και τα τρία απέναντι στο "τριφύλλι".

Στην καριέρα του έχει σημειώσει συνολικά 12, άρα το 25% των τερμάτων του είναι κόντρα στους "πράσινους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έριξε τον Παναθηναϊκό από την κορυφή η Ξάνθη 2-1 μέσα στη Λεωφόρο
Λουτσέσκου: "Τεράστια νίκη για εμάς, αποτέλεσμα της δουλειάς μας"
Βασιλακάκης: "Το είχα στο μυαλό μου, ο Στιλ παίζει έξω"
Ντε Λούκας: "Τυχερό το γκολ, ήθελα να κάνω σέντρα"

Photo credits: Action Images

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ