ΞΑΝΘΗ

Τσιώλης: "Έχουμε θέμα στην αμυντική λειτουργία"

Τσιώλης: "Έχουμε θέμα στην αμυντική λειτουργία"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της SKODA Ξάνθης, Σάκης Τσιώλης, αναγνώρισε ότι η προβληματική αμυντική λειτουργία της ομάδας του, οδήγησε στην εκτός έδρας ήττα από τη Βέροια.

Ο Σάκης Τσιώλης, εμφανίστηκε προβληματισμένος από την αμυντική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών της SKODA Ξάνθης, θεωρώντας την υπεύθυνη για την εκτός έδρας ήττα από τη Βέροια με 3-2, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στη Super League, αλλά συστήνοντας να αποτελέσει οδηγό η εμφάνιση της ομάδας του μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα.

"Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα, χάσαμε το κέντρο, δεν είχαμε αυτοματισμούς, αντιμετωπίσαμε πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας καθώς το πρόβλημα στον άξονα δεν μας επέτρεψε να κάνουμε επικίνδυνες φάσεις.

Με τις αλλαγές που έγιναν φέραμε «τούμπα» το παιχνίδι αλλά δυστυχώς φάνηκε μετά ξανά το θέμα που είχαμε στην αμυντική λειτουργία. Αντί να κάνουμε κάποιο φάουλ και να κόψουμε την αντεπίθεση, αφήσαμε τους αντιπάλους να μας κάνουν και τρίτο γκολ.

Μπράβο και στις δύο ομάδες για την προσπάθειά τους και καλή συνέχεια στη Βέροια που έδειξε έναν ρεαλισμό στην επίθεση και μπορεί να κάνει πολλές ζημιές. Για εμάς πρέπει να αποτελέσει «οδηγό» το παιχνίδι μας μετά το 60΄".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ